eve girerken öyküye bu yarışmayı ben kazanıcam diyerek giren tek yarışmacı kim biliyormusunuz arkadaşlar?İMRAN:-)) nasıl kazanıcak valla ben çözemedim.çözebilen varsa nooolur beni aydınlatsıın

ewet bende htrlıomm

bklımmm elenmesn de

geçen hafta sondan birinciydi bu haftada öyle olur:-)))
aa ben sonuncu hatrlıom sonunju kim olmuştu peki özlemmi?
ay yok sonuncu imrandi dioruz ya iste=)
hee ben yanlış anladım pardon

evet ya ebru bile alsın dedi sebebi her ne olursa olsun.imran bi garip gerçektende.ama iddalı bir yarışmacı olarak girdiya o eve mutlaka kendini gösterecek bişeyler yapıcak.bu hafta en sonda değildi mesela.onada oylar gelmeye başladı.ben en çok alkana sevindim.erkeklerden favorim alkan.çok efendi ve donanımlı biri.
walla ebru alsin dedi yarisma bitincede aynrua karsi sarki soleme basladi.. coluk cocuk iste...
imranda elenir yakinda =)
sende takıksın ebruya.ağzından düşmüyor.bugün gördük aynurunuzu.o bahçede ağlarken yanında kim vardı kim sarıldı teselli etti aynuru.bikem.kahvaltı sofrasında onu kim dinleyip arkadaşlık yaptı ona.bikem.şimdide gayeyle kızın arkasından ne biçim çekiştiriyolar.aynur bikem için garip biri iyi anlaşamam ben onla dedi.pasaklı dediler kıza resmen ya.hep ebru dedikodu yapıyor diyenler görsün.hemde araları iyi olduğu halde kızı çekiştiriyolar.
aman =)) onu yuzunude soler aynur... snde ebruya denilenleri aynura atiosun resmen =)) kiz kar beyaz ya =)

sus bence
rapunzelcim su an yaptigin sadece camur atmak ve onu ebruyla ayni konuma tasimak.. yanli$$ ... bence herkes kendi destekledigi kisiye baksin onunkileri gor sonra aynura at... =) eet o KaR BeYaS..
söyleyene bak?senin tüm msj ların nerdeyse ebruyla ilgili.desteklediğin yarışmacıdan çok ebruya laf atıyosun ona laf atanları destekliyosun msj larında.bırakta biraz biz yapalım senin yaptığını.azıcıkta biz aynur hakkında konuşalım.bıktık sizin ebrudan nefret ediyorum msj larınızdan.
ya rapunzel senin ebruyla bi kan bağın falan yok dimi hayır böle bi tür görmedim ben daha önce... yanlş anlşılmasın hakaret faln etmiyorum ama entersansızı yani olmayan şeylere inanıp onun peşinde türlü türlü gariplikler faln sen burda ebru evde...