[font=Tahoma
Efsane geri dönüyor.Çok sevinçliyim. Bu arada Kaliteli ve seviyeli bir forum dileğiyle beklerim efendim. Ben mi kimim ?Ben Abukperi selamlarrrrrrr herkeseeeeeee.... [/font][/color]
6.bbg ewine seçilen insanlar çok farklı kalitede bence ve bu kalite bizi seviyeli bir foruma taşıyacağına inanıyorummmm....
tmm da arkadaslar nasi izlicez
herhalde formda yazı yazarak takip edeceğiz.
bbg nin yeniden başlamasına çok sevindim..digerlerinden farkı egitim verilecek olması..ÖYKÜYÜ VE DOGA beyi özlemişdik.. kavgasız ve seviyeli bi program diliyorum.emegi geçen herkese tşkler
selam arkadaslar
bbg iyi basladida burdan nasilizliyecegiz
SELAMARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BENDE BAŞLAMASINA SEVINDIM ANCAK NASIL 24 SAAT CANLI İZLİYEBİLECEZMI YOKSA HER HAFTAYI BEKLİCEZ
iyiki basladıı bütün yarısmacılar cok iyi secilmiş belliki ama canlı izlemek istioz onlarıı yaa
ya tamam herşey iyi güselde arkadaslar ben su ilk yarışmacı adayının elenmesine cok üzüldüm... Bide su iki yarışmacının birbirini ikna etmelerine.. onlarda haketmedilermi girmeyi yanii.. cok üsüldüm ben yaf.. yazık valla..

selamlar =)) ben HeLiN.. Walla tatlim bnde usuldum... ama suanki kadroda iyi hani... BeNDe hani daha tanimioruz fln ama berrin ozlem aynur u begendim erkeklerdende cankan =)
ya tamam herşey iyi güselde arkadaslar ben su ilk yarışmacı adayının elenmesine cok üzüldüm... Bide su iki yarışmacının birbirini ikna etmelerine.. onlarda haketmedilermi girmeyi yanii.. cok üsüldüm ben yaf.. yazık valla..

BENCE İKNA BECERİSİ ÇOK ÖNEMLİ YETENEK İYİ DÜŞÜNMÜŞLER EĞER BİRİ DİĞERİNİ İKNA EDEBİLSEYDİ İÇERİ GİREBİLCEK 250000TL'YE DAHA YAKIN OLACAKTI....ŞANS....BECERİ...ZEKA....HEPSİ...BBG...EWİNDE
Arkadaşlar, ben bu bbg yi hiç beğenmedim.Göze çarpan bir dünya aksaklık var.Bi kere Cumartesi günü canlı yayın değildi.15 yarışmacı olmıyacakmıydı bunlar.Diğer 2 yarışmacı kayıp.Resmi internet sitesi desen yok.Canlı yayın desen skandal.Ev desen abartılı bir şekilde güzel, koskocaman hiç bizden değil, sıcakda değil.Yangından mal kaçırır gibi yapmışlar organizasyonu.Yarışmacı resimleri bile alel acele, sanki cep telefonundan cekilmişde siteye konulmuş.
Bana pek hayra alemet gelmedi...
Arkadaşlar, ben bu bbg yi hiç beğenmedim.Göze çarpan bir dünya aksaklık var.Bi kere Cumartesi günü canlı yayın değildi.15 yarışmacı olmıyacakmıydı bunlar.Diğer 2 yarışmacı kayıp.Resmi internet sitesi desen yok.Canlı yayın desen skandal.Ev desen abartılı bir şekilde güzel, koskocaman hiç bizden değil, sıcakda değil.Yangından mal kaçırır gibi yapmışlar organizasyonu.Yarışmacı resimleri bile alel acele, sanki cep telefonundan cekilmişde siteye konulmuş.
Bana pek hayra alemet gelmedi...
eet 15 yarismaci demislerdi bnada garib geldi.. ama yarismacilar fln gayet ii... canli yayinida bi haftaya fln duzeltirler..bnce bir fark yok.. ama cidden canli yayin yapmalari lazim hafta sonu... kesik kesik goz goruntusunu bosuo
bende hiç sevmedim.. ya insan en baştaki cocugu elermi yaaa... ayrıca ikna gücü demiş bazı arkadaslar bunu hepsine yapsalardıya.. bazılarına aaa bakalım zarftan e cıkacak dediler aaa girdiniz cok güsel haha hihi bazılarına ikna etmezseniz giremezsiniz onun sucu ne yaf dajha yakışıklı diyemi bunlar yaneee... tübe ttübe