Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: eWDe NeLeR oLuYoR?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ozetleyin konusuna burdan devam edelim.. evde canli yayinda, sabah programinda izlediklerimizi paylasalim... mrkli olanlarda burdan takip etsin =)))

en son cankan ve mustafa kemal kahve falina bakiolardii =)))
EBRU GAYENIN dedikodusunu yapiomus ama gaye sessiz kaliomus =))
cicim ayları bunlar...
ya da fırtına öncesi sessizlik desek daha dogru olacak Big Grin

bbg evleri ilk günlerdeki gibi sessiz ve sakin geçse şahsen ben islemem..reytinglerde taban yapar buna emin olabilirsiniz Big Grin baslamadan biten dizilere döner Tongue
ebru ew halkının üzerinde bir koruyucu annelik görevi yapıyo sanki
ebrunun oyle bi hale girce bastan belliydi zaten
de
ben hala izleyemedim ya BBG yi saat kacta nerde baslio bi bilgi veriniz lutfen ayrica show turk de baslio mu
hafta içi hergün 13:00 14:00 arası günün özeti yayınlanıyo.bu arada berrin cankanı yanağından öptü ebrunun yanında.

gökyüzü Yazan:
hafta içi hergün 13:00 14:00 arası günün özeti yayınlanıyo.bu arada berrin cankanı yanağından öptü ebrunun yanında.

HaDiii YHaa kacirdim ben tuhh =))... neyseee... solediiin icin saol =)

rica ederim.kesin haftanının özetinde gösterirler üzülmene gerek yok.
bugun sessiz sinama oynadilar... ebru gene "halloween.." dierek ing kelime kullandi ama artik yarismacilarada itici gelio.. suna bak ya:S bnde amerikada yasiorum Big Grin ama gunluk "turkce" hayatimda ing. kelime asla kullanmam... gormemisin bir seyi olurmus habire velevelevele annatirmis... hey allam =) ozlem sirindi gene) yattigi yerden konusuodu=) berrinn le cankan arasinda bise ler oluo gbi =) hayirlisii...
allah aşkına ben bu ebru kadar itici bi tip görmedim.kendini ne sanıo bu kız ya?bi havalarda ama anlayamıom.ingilizce biliomuş da bilmem neymiş ya bunu nie ispatlama gereği duyuyo bu kız?acilen elenmesi gerek...
ewet bugün bir yemek yapışı vardı kaçıranlar üzülür yemeğe 3_ 4 defa parmağını sokarak tadına baktı
ay allah sizi napmasinn =))) bide parmaginimi sokuo... Oggg
ay bu cankan rahat durmuo =))) ozlemle atisiolar tatli tatli naz yapio fln... hayirilisii =)))
cankanda var bisiler var sivrilcek o cocuk yapcak bisiler
haklısınız arkadaşlar ebru gerçekten itici geliyor bana da elenmesi gerekiyo.evde berrine bayılıyorum o kadar kendinden emin duruyo ki bitiyorum kıza ya. veeeee aynuru hiç sevemedim ilk günden beri.hayırlısı bakalımSmile
Sayfa: 1 2
Referans URL