aa ciddimisin? ozaman tamamen kaldirsinlar yayini ya =)... yakinda oda olcak..
bencede ınsanlar zaten ızlıyemıyor kaldırsınlar baska kanala gecsın olsun bıtsın ya nedır bu ısgence ya
iyice cılkını çıkardılar ... neden hazırlandı bu program merak etmeye başladım .... final yapıp bitirsinler o zaman ... hem bizim hemde yarışmacıların zamanını daha fazla harcamasınlar ... yazık ettiler programa ... bunun suçuda rtük çıkmasın sonunda

herşey bir ona birde ratinglere bağlanıyor ya ... Neyse üzüldüm hayırlısı olsun ... Kendin pişir kendin ye gibi oldu ... kendileri yarışır, kendileri oy yollar ve kendi kendilerine birinci seçerler ...
Yok artık...Bunların amacı herhalde BBG yi nasıl izlettirmeyiz.
BEN MESALA İZLEMIYORUM SADECE BURAYA ÜYE OLDUM ZEVKİNE ESKINDEN DI O BBG GELER SIMDI BITTI THE END
ahh ahh star dönemiydenken böylemiydi bu yarışma..
kanal 6'da 24 saat canlı yayını vardı,
görmedikleriniz duymadıklarınız hergün vardı,
öykü görmedikleriniz duymadıklarınızda daha ciddiydi..
ahh star ah....
baskan peki prime time saatlerinde mi yoksa haber öncesi mi?
Baskan ufak bir düzeltme yapıcam. Görmedikleriniz Duymadıklarınız Salı ve Cuma günleri CANLI olarak, Salı gecesi (Çarşamba günü oluyor) 00:05'te, Cuma akşamı 23:30'da yayınlanacak. Haftanın Finali CANLI olarak Cumartesi akşamı Buzda Dans'tan hemen sonra saat 23:00'de başlayacak.
UNUTMAYALIM SHOW TV SADECE YAYINDAN KALDIRMADAN PROGRAMI BİTİRMEK İÇİN DEVAM ETTİRİYOR. ÇÜNKÜ PROGRAM KAR DEĞİL, ZARAR YAPIYOR.
SÖYLEMİŞTİK... ŞİFRESİZ 24 SAAT CANLI YAYIN OLMADAN BBG OLMAZ. ÇÜNKÜ BİZ BUNU STAR TV TAM 3 DÖNEM BÖYLE İZLEDİK BUNDAN AŞAĞISINI KABUL EDEMEYİZ. BÖYLE BİR PROGRAMIN HERŞEYİ CANLI YAYIN OLMALI.
neyse yarın ogrencez bakalım neler olcak ama degısıklıkler kesın olcak arkadaslar
inş olur bu değişiklikler de bizde rahat rahat izleriz
bencede olmaz böyle şey ya ne bu neden haftada iki gün oluyo anlamadım doğrusu
Show tv nin sitesinden yayın akışlarına bakarsanız (ki gelecek hafta hala yayınlanmadı, adres çucuğundaki tarihi 20/10/2007 yapmalısınız) BBG CANLI 23:00 yazıyor.