Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: 12 AYNUR ÜZERİNE GERÇEKLER
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
12aynur bu yarışmada dedikodular üzerine stratejiler uygulamış durumda..bikem hakkında yaptığı dedikodular bikemi birinci yapıyor..bikem ezilen oluyor...12 aynur şimdi de ebru üzerine dedikodular üreterek prim yapmaya başladı...12 ayburun yaptığı 02 EBRU BENİM SAYEMDE İÇERİ GİRDİ ELİMİ ÖPSÜN SÖZÜ yarışmayı kaybetmesine bile sebep olabilir...herşeye rağmen 12 AYNURUN İZMİRLİ SEBATAİST kökenli bir ailenin çocu olması yarışmatı kazanması için yeterli olcaktır...TALAT BEYİN desteklediği yarışmacılar genelde birinci oluyor..bu yarışmada aynuru desteklediğne göre sonuç bellidir..sebataist aynur kazanır gibi...
bir hursit daha geldi Sad
Aynur'un sabetayci olduguna dagir herhangi bir kanit var mi ki?
Ya bılder hursıtmısn mahmutmu yasın kac bılmıyorum talat bey we dıgder gruplara deki ismimi wermıcem ama yarın malesef gormedıklerınız duymadıklarınızda herkes gorcek BEŞİKTAŞ'lı N.... Gayeyi destekliyor de okayyyyyyyyyyyyy onlar beni gayet ıyı tanır hadı bakalım hodrı meydan elmı yaman beymı yaman gorcez
aynur"ebru benim sayemde içerde bu kadar konuşmasaydım zor içeri girerdi.elimi öpsün o"dedi ama kritik bir hatası var.asıl kendisi 02 ebru sayesinde 2 hafta üstüste 1.oldu o evde.ebruyla polemik yaşayıp evde yalnız kalınca oyları topladı.taki bu durum ebru evden çıkana kadar devam etti.ebru çıktı aynur 3.lüklere düştü.şimdi"ebru benim sayemde içerde diyor"ve komik oluyor.bir kere ebru eve izleyicilerin oylarıyla girmedi.tuba ve imranda öyle.izleyici oylarıyla girmiş olsa aynurun ebru evde yokken habire onun hakkında konuşması işe yarar ve bu ebrunun oylarına yansırdı.ama 3 yarışmacıda yapımcıların kararıyla eve girdi.yani ebrunun eve girmesinde 12 aynurun hiçbir katkısı olmamıştır.elini öptürecek başka birini bulsun hanımağa.
ebrunun sayesinde aynur şampion olacak..izmirde sebataistelerin yaşadığı mahallede doğmuş..işte kanıt budur..
mahmut 44, yanlis ve bir kisinin hakkinda Boyle bir baslik acip kanidi olmuyan "terbiyesiz bir" din,irk karsiti alayci, bir konu acdigi icin BANLANMI$TIR...
hurşit siteden uzaklaştırılınca mahmut olarak tekrar geri dönmüş apaçık ortada..
en guzel en delikanli en hanimefendi.....AYNUR
Referans URL