Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: en iyi stratejist= ÖZLEM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bana göre bu bbg nin en iyi rota çizeni özlem.. aslında ben bu kişinin ebru olduğunu sanıyordum... ama o bi zeki evt ama sadece bir sonraki hamleyi düşünüyor... en genel ve geçerli hamleyi yapan ise özlem... ve bu hamle de herkesle çok iyi geçinmek ve herkese kendini sevdirmek... dolayısıyla elenmemek... çünkü kimse onun ismini vermiycek...
bence bu düşünce yanlış insanların çoğu bir sonraki anı düşünerek hareket eder ama bu düşüncelerin kimseye zarar vermemesi gerek ebru sözleriyle insanları yaralıyor özellikle özlemi

sıra özleme gelince özlem içerde ismi çıkmasın die bir sonraki adımını düşünmek zorunda bi bayan olarak onun durumunu da düşünmek gerekir
cankanın açıklamaları özlemi yarışma açısından etkiledi. Bunda özlemin yapabileceği hiç birşey yoktu. Özlem çok fazla değişiklik göstermedi bence. 15 haftayı geçireceği arkadaşları seçerken zorlandı sadece. oda çok normal. niye diye sorulacak olursa . bence bir anda herkesi tanımak ve analiz etmek durumundasınız ,,, o arada saf değiştirmiş konumuna herkes düşebilir haliyle. ama ben bunu böyle görmüyorum tabi. o kadar strateji yapacak gibi görünmüyor . Sevgilerrr
birileri ona ilgi duyuyor ve de o karşılık vermiyor ayrıca bu durumdan rahatsız oluyorsa, ona göre tavır takınsın o zaman... berrin Allah korusun dediğinde ne var bunda kötü bişey yok dedi... demekki olağan karşılıyo...
özlem en azından iki erkek yarışmacı tarafından isminin söylenmiyceğini biliyor.çok kurnaz çoook...ne şiş yansın ne kebap..ne 01 mustafaya nede cankana gerçekten ilgi duymuyor.o ne kadar bu durumdan rahatsız görünsede içten içe bu durumun ona kısa vadede yarar sağlıycağını anladı.hem evdeki hareketlerine dikkat etmiyor (bunu görüntülerden izledik)hemde çok rahatsız olmuş ayaklarına yatıyor..
Referans URL