Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: 2. yüz... EBRU
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[/b][/i][/font]eve 2. yüzümle gireceğim... dışardaki yüzüm 3. yüzüm... eve ilk girdiğimde 1. yüzüm vardı... "EBRU"

bu sözlerin sahibini artık çok seviyorum eskiden kötüydü ama şimdi çok iyi oldu diyenler... emin misiniz... eve tekrar döndüğü ilk anda aynı tas aynı hamam olduğunu gösterdi... evin huzuru adına o geldiği gibi gitmeli gerçekten...
[font=Arial][i][b]
ebrunun orda nefes almasından ımalı bakıslarından diliyle dişini temizlemesınden... bır takım asagılamalarla ınsanları rencıde etmesınden bıkeme yalaklanmasından cok ama cooook rahatsızım
bi de gereksiz kahkahalar var tabi... zorlama olduğu o kadar belliki.. o da bunu farkında gerçi...
ebru hayatım da tanığın en düzenbaz insan.eve sırf birilerini diskalifiye etmek için girdi bence.berrin ve özleme çift karakter diyor ama evden elenmeden önce bikemle arası kötü olan insan bikemin 1.liyiyle onunla kanka olmuş durumda.kıvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnçççççççççççççççç
hakıkaten kıvanc bu ara cok karizmatik duruyo Smile
=)) AYNEN oyle arkadaslar =) sizde daa cok kalmasini istemiosunuzdur eminim evde =) 3544 yazin 04 tuba =) hadiii bakalim =) ebrunun 4. yuzunude gorelim
ebru nun kaç yüzü var bi anlayabilseler herkes ona göre davranıcak ebrudan ilk günden beri hiç hoşlanmıyorum.....
ebru evde oynadığını söylemişti zaten.dışarı çıktığındada asıl ebruyu gördük ve evdede artık beni asıl bu halimle görüceksiniz dedi ve öyle girdi eve.insanlarda matematik hesabı yapma beceriside yok galiba.başkalarını hiç görmüyorlar.mesela 07 imran.evde ebrunun kankasıydı ebrunun elendiği gece diğer yüzünü gördük.imran evden çıktı dışardaki yine farklı süt dökmüş kuzu imrandı.eve tekrar girdiği gece yine ters dönüp ebrudan özür dileyerek kaç çeşit imran yüzüne sahip olduğunu gösterdi.
mesela volkan.evde sakin esprili herkesle iyi geçinen ama dışarı çıktıktan sonra eleştirmen kesilen agresif ve bağırarak konuşan bambaşka bir volkan
mesela 04 tuba.evden çıktı dışarda başlarda aynuru destekleyen sonraları eleştirmeye başlayan ebru evden çıktıktan sonra sürekli eleştirdiği ebruyla nerdeyse kanka olan ve eve tekrar döndüğünde yine tavır değiştiren ebruyla tartışan tuba.
sayacaksanız diğerlerinin yüzlerinide saymalısınız bence..
malesef rapunzel tube ve volkan evdeki en net insanlardan... imranı da pek onaylamamakla birlikte o bile ebrudan daha net bi insan en azından sevmediği insanın yüzüne gidip seni sevmiyorum diyecek kadar.. bu onun çok yüzlü olmadığının en net ifadesidir bence...
hiç objektif değilsiniz ne yazıkki.ebru adına yaptığınız çok yüzlü eleştirisi imran,tuba ve volkandada karşılığını buluyor aynen.kaç kez tavır değiştirmiş olduklarını tekrar sıralamıycam.önceki msj ımda sıralamıştım zaten.sayacaksanız o yüzleride sayın.
Referans URL