10-09-2007, 04:02 PM
Arkadaşlar biraz önce Gayenin taxisine bindip zaten kesin tv.ye yansır
Gaye cidden ewde nasılsa aynen öyle BEŞİKTAŞ olarak yanında oldugumuzu söyledim çok sewindi çok mutlu oldu biz BEŞİKTAŞ'lılar olarak GAYEnin yanındayız we sewiyoruz
Tabiiki Berrin kardeşimiz biraz larce duruyor ewde ona kendıne dıkkat etmesı gerektıgını soyledım
Kıwançla Gaye arasında sorun görüldü ama asla yokmuş bunu iletmek istiyorum
Bu arada ben taxi beklerken Özlem taxiden geldi beni görünce biraz ürkmüş ama Ebruya dikkat et dedim el salladım çok ama çok mutlu olmus bunu gaye ile paylaşmış
01Mustafa tv.ye yanlıs yansıormus gercekten cok ıyıymıs Gaye bunuda söyledi.
ARKADAŞLAR HERKES SEWDİGİ KİŞİNİN TAXİSİNE BİNSİN DESTEKLESİN GERÇEK BBG İZLİYİCİSİ CIKSIN ORTAYA
Gaye cidden ewde nasılsa aynen öyle BEŞİKTAŞ olarak yanında oldugumuzu söyledim çok sewindi çok mutlu oldu biz BEŞİKTAŞ'lılar olarak GAYEnin yanındayız we sewiyoruz
Tabiiki Berrin kardeşimiz biraz larce duruyor ewde ona kendıne dıkkat etmesı gerektıgını soyledım
Kıwançla Gaye arasında sorun görüldü ama asla yokmuş bunu iletmek istiyorum
Bu arada ben taxi beklerken Özlem taxiden geldi beni görünce biraz ürkmüş ama Ebruya dikkat et dedim el salladım çok ama çok mutlu olmus bunu gaye ile paylaşmış
01Mustafa tv.ye yanlıs yansıormus gercekten cok ıyıymıs Gaye bunuda söyledi.
ARKADAŞLAR HERKES SEWDİGİ KİŞİNİN TAXİSİNE BİNSİN DESTEKLESİN GERÇEK BBG İZLİYİCİSİ CIKSIN ORTAYA
zaten severım gayeyı
e yuh baskan gayenin taksisine biniosun ve aynrui hakkinda bise demiosun =) helal... neysee =) snden bise bekliende kabahat