ya bu kızları sevmeye başladım geldikleri gibiha süslü hiç değişmediler ayrıca özlemin boncuk dağıttığına inanmıyorum hangikız kendisinden 2 erkek hoşlansa ondan mutlu olmaz azda olsa şımarır bunlar harbiden iyiya
esas sorulması gereken soruyu kimse sormuyor.
Cankan ve Mustafa Özlemden uzak durmuyorlar ama Özlem suçlanıyor.
Esasında çok güzel Türkiye tablosu gösteriliyor.
Erkek hiç bir zaman suçlu değildir.
maalesef erkek hiçbirzaman yargılanmaz ama bayanlar hep yargılanır.ve bunun bilincinde olarakta özlem o evde hareketlerine dikkat etmeliydi.o evde başka hiçbir bayanı bir erkeğin kucağına oturmuş görmedik.bunlar kritik hatalardır.dışardan nasıl görüneceğini bilmeliler.hiçmi bbg izlemediler daha evvel?
özlem mustafanın kucağına oturmadı.
yanına oturdu.
rapunzel abartma hiç mi dışarı çıkmıyorsun.
bir etrafındaki erkekli kızlı ilişkilere bak hem de aşk ilişkilerinden bahsetmiyorum.
Universitelerdeki ortamlara liselerdeki ortamlara dershanelerdeki ortamlara ytoube daki videolara ondan sonra Özlemi yargılamaya kalk.
Namus görüntülerde değildir.
Namus hele hele 02 Ebrunun tekelinde değildir.
Eğer stüdyodaki seyirciler fazla yorum eve taşaımasaydı belki güzel bir yakınlaşma seyredebilrdik.
ama şimdi kaçak güreş seyrediyoruz.
kim kime aşık belli değil.
hatırlayan varsa beri gelsin Özleme Kıvanç aracılığya o yeni çorapları kim gönderdi.
insanlar öyle bir hal aldı ki şuanda orda bulunanların hiçbiri içinden geçenleri yapamıyor ben buna inanıyorum ki içerde bunu göremesek bile mustafa ve özlem yanyana gelicekler özlem kozunu kullandı aslında mustafadan yana ama kimse görmek istemiyor bunu......
insanlar öyle bir hal aldı ki şuanda orda bulunanların hiçbiri içinden geçenleri yapamıyor ben buna inanıyorum ki içerde bunu göremesek bile mustafa ve özlem yanyana gelicekler özlem kozunu kullandı aslında mustafadan yana ama kimse görmek istemiyor bunu......
sana katılıyorum Cankan da o yüzden 1 hafta boyunca üzgündü mektuptan sonra .
esas gaye ve kıvançı konuşturmak lazım.
ve stüdyodaki çirkin konuşmaları yargılamaları( bugünkü Ebru taraftarının eve bağlanıp yaptığı gibi) artık protesto etmek lazım.

sana katılıyorum Cankan da o yüzden 1 hafta boyunca üzgündü mektuptan sonra .
esas gaye ve kıvançı konuşturmak lazım.
ve stüdyodaki çirkin konuşmaları yargılamaları( bugünkü Ebru taraftarının eve bağlanıp yaptığı gibi) artık protesto etmek lazım.

herkes kendi diil ama ebru kadar iyi bir oyuncu yok orda kız resmen kandırıyo milleti biz de saf gibi dinliyoruz çoğu da inanıyor yapmayın açın gözünüzü kız hepinizi ayakta uyutuyor
cankan ise garibim umutsuz aşk o da anladı zaten özlemin mustafadan hoşlandığını o yüzden geri çekti kendini
bEN eBRUNUN YALANLARINI DİNLEMİYORUM.
O TARZ İNSANLAR ETRAFIMIZDA DA VARLAR SESLERİNİ ÇOK ÇIKARTIKLARI İÇİN KENDİLERİNİ HAKLI ZANEDİYORLAR.
HELE DÜN SHOWMAX DEN İZLEDİM İLK ÖNCE BERRİNİ ÖZLEME KARŞI TETİKLEDİ 10 DAKKİKA GEÇMEDİ BU SEFER ÖZLEMİ BERRİNE KARŞI DOLDURUYOR. GÜLERMİSİN AĞLARMISIN.
HELE 250 MİLYAR OLDU 250-30-15-25=185 MİLYAR BÖYLE GİDERSE EVDEKİ BİRİNCİYE FAZLA BİRŞEY KALMAYACAK.
HAYDI HAYIRLISI.
bencede 1.pek bişey kalmayack böyle giderse.şeker gibi aıtıyrlar paralaı..
özlem bitane stüdyodaki seyircilerde neden özleme bu kadar kötü şeyler söylüyor anlamıyorumsanki hepsi anlaşmış özlemi kötülemeye çalışıyorlar.ama özlem çok tatlı biri

hala mustafanın kucağına oturmadı diyosunuz.görüntüleri kaç kere izledik.özlemi kimse kötülemiyor burda.evde daha dikkatli olmalıydı diyoruz sadece.ve artık sıkıldık hergün özlem-mustafa-cankan görüntüleri izlemekten...adam gibi çıkıp açıklama yapsın bu üçlü ve tartışmalar kapansın..
Aslında açıklamaları duymak istemeyen bizleriz gibi geliyor... Cankan evet diyor , Mustafa hayır buraya kadar kaçırdığım birşey yoksa eğer açıklamalar gelmiş sayıyorum kendi adıma... Ayrıca oturma şekillerine gelince, evet cafelerde orda burda otuyor olabilirler ama kimse babasının veya bir büyüğün yanında bu tarz (arkadaş bile olsa) o şekilde oturduklarını düşünmüyorum. Her evde bir televizyon olduğunu düşünürsek ve bunları kendi anne ve babalarıda seyrediyorsa tasvip edebileceklerini düşünmüyorum... Biz ülke olarak anamızın babamızın yanında bu kadar rahat davranacak bir seviyeye gelmedik .Sonuçta İstanbul ayrı bir ülke değil !!!! Tamam yanında oturmuş birinin eli beline dolanmış ve elini tutmuş olabilir. Ama bunun yapılacağı yer orası değil bence ... Özlem'i dışarda öyle görsek belki şöyle bir bakar yolumuza devam ederiz . Hatta düşünmeyiz bile aaa nasıl oturuyor diye... Ama dediğim gibi, henüz kaldırılabilecek durumda değil milletimiz. Bunu da anlamak gerekiyor... Her ülkenin bir etik anlayışı var sonuç itibarıyle... Orda olmaz da burda olur ... Sevgilerrr
Aslında açıklamaları duymak istemeyen bizleriz gibi geliyor... Cankan evet diyor , Mustafa hayır buraya kadar kaçırdığım birşey yoksa eğer açıklamalar gelmiş sayıyorum kendi adıma... Ayrıca oturma şekillerine gelince, evet cafelerde orda burda otuyor olabilirler ama kimse babasının veya bir büyüğün yanında bu tarz (arkadaş bile olsa) o şekilde oturduklarını düşünmüyorum. Her evde bir televizyon olduğunu düşünürsek ve bunları kendi anne ve babalarıda seyrediyorsa tasvip edebileceklerini düşünmüyorum... Biz ülke olarak anamızın babamızın yanında bu kadar rahat davranacak bir seviyeye gelmedik .Sonuçta İstanbul ayrı bir ülke değil !!!! Tamam yanında oturmuş birinin eli beline dolanmış ve elini tutmuş olabilir. Ama bunun yapılacağı yer orası değil bence ... Özlem'i dışarda öyle görsek belki şöyle bir bakar yolumuza devam ederiz . Hatta düşünmeyiz bile aaa nasıl oturuyor diye... Ama dediğim gibi, henüz kaldırılabilecek durumda değil milletimiz. Bunu da anlamak gerekiyor... Her ülkenin bir etik anlayışı var sonuç itibarıyle... Orda olmaz da burda olur ... Sevgilerrr
ARTIK BABALARIN YANINDA DA OTURYORLAR MERAK ETME HATTA AYRI EVLERE DE ÇIKIYORLAR.
TAMAM ELEŞTİRELİM AMA ÖĞÜT VERİRCENE SENİN GİBİ MESELA AMA ÖZLEMİ YERİN DİBİNE SOKARAK DEĞİL. BUNLARI AİLESİ İZLEMİYORMU
BUNLAR ONLARI DAHA ÇOK RAHATSIZ ETMİYORMU.
HANGİMİZ ÖZLEMİN MUSTAFANIN CANKANIN AİLESİNİN YANINDAYDIK ONLARI BÜYÜTÜRKEN DE ONLARIN ÇOCUKLARINI YETİŞTİRME TARZLARINA KEDİMİZDE KARIŞMA HAKKI BULUYORUZ.
YAPICI KONUŞULSAYDI ÖZLEM VE MUSTAFAYLA 3 HAFTADIR BU KOLTUK MUHABETİ ISITILIP ÖNÜMÜZE GELMESEYDİ KÖTÜ MÜ OLURDU.
CANKANIN YAPTIĞI AÇIKLAMA HAKKINDA AYRICA CANKAN ALTINDA YAZACAĞIM.
canımmmm yaaa....tamda aynı şeyleri dile getirecekken sen benim yerime yazıvermişsin..
ellerine sağlık...altına imzamı attım bile...önemli olan kafede seni otururken gören 3-5 kişi değil ekranlardan izleyen büyük çoğunluk....hadi onlarıda sallamıyorlar anne-babalarınıdamı düşünmüyorlar hiç...artık anne ve babalarının yanındada öyle oturuyorlar diyen arkadaşada bunun türkiyenin %kaçında olduğunu sorarım...üstelik 20günlük tanışıklık söz konusu...bu ne samimiyet..?
Ben hiçbir ailenin yetiştirme tarzı hakkında yazmadım , eleştirmedimde... Bir konuyu da tencit pilavı gibi insanların önüne koymaktan da hiç hoşlanmam...Bu kadar büyütülmemesi konusunda haklısın. O yüzden yazım da neden büyütüldüğünü anlatmaya çalıştım. Bir hışımla ve sinirle okumak yerine , acaba ne anlatmaya çalışıyor diye olaya baksaydın Türkiye'nin sadece İstanbul'dan oluşmadığını bu yüzden de ordaki tüm yarışmacıların konuşurken olsun , hareketlerini ifşa ederken düşünerek hareket etmeleri gerektiğini düşündüğümü yazdım. Ayrıca özlem kucağa oturmuş diye de yazmadım.... Artı bu konunun başlangıcını ben yapmadım. Eleştireceksen tüm yazıları oku sonra fikirlerini yaz . Kimse sana azarlarcasına yazma hakkı vermiyor. hele bu hakkı ben sana hiç vermiyorum. tavsiye mi istiyorsun? yazdıklarımı bir daha oku...