Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: bikem taraftarları....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya bu forumda pek raslamadım bikem taraftarı aynı zamanda gıcık oluyom ama kim oy veriyo anlamadım oy verenler neden oy attığını bianlatsaya ayrıca seside iğrenç hiç duymadım akdeniz akşamının bu tonunu resmen arebekettiyaaaa şarkıyı
zaten bikem bu gidişle sonuncu olacak buraya yazıyorum görürsünüz bu ezik numarası nerye kadar gider
Bikem de yapmacık..Para elinden gidince nasıl da ağlayacaktı..
işte oyüzden şaşıyom zati kim neden oy ayıyo hangiyönünübeğeniyo şaşırdım hadi bibölgede 1.olsa ailesive akrabaları dice ama kaç bölegede 1.oldu
Bikem'e sinir oluyorum.Mazlumu oynuyor o kaşları sürekli yukarıda .Parayı kaybederken ki suratını unutamıyorum.Resmen gözleriyle kimler almasın dedi diye sayıyordu bence.Volkan'ı elemesi beni ayrıca bir sinir etti.
evdeki yarışmacıların bikemi kritise etmeleri dışarıdan sanki o dışlanıyormuş hisi veriyor insanlara onlarda onun için oy atıyor.
Ama ilk brinciliğinden sonra hal ve tavırları esas Bikemin şımarık ve kaprisli olduğunun göstergesidir.
Aynur noktayı koydu Aynur-taraftarları da Aynur gibi Bikeme noktayı koymalı artık.
geçen hafta bikemin 1.liği hasta olmasından kaynaklandı.bunu okadar çok yayında verdiler ve evdekiler bunu okadar çok konuştuki halk acıdı bikeme ve oy attı.ama bu hafta hiç beklemiyordum.dün bir aynur taraftarı üye "bikemi biz 1.yaptık.aynurun oyları bikeme gitti ama bu hafta o oyları geri alıcaz"dedi.ve ben çok şaşırdım.peki bu hafta bikemi kim tekrar 1.yaptı ozaman?demekki bikeminde bir kitlesi oluşmuş durumda. ben bikemin 1.liği geçicidir diye düşünüyordum ama pek geçiciymiş gibi gözükmüyor.
kesınlıkle gecıcı olduguna emın olabılırsınız : )
geçen haftada öyle dedmiştik ama yine 1.oldu...
ya bise sorcam bikem parayi aldimi =)
almadı.5 kişi almasın 4 kişi alsın dedi.
hahayt.. aynur alsin dedimi>?
demedi... aynur zaten baştan yani bikem 1. olmadan daha farketmişti onu... ayrıca ben de diyorum bugüne kadar 1 tane bikem hayranına rastlamadım ne telefonda ne mailde ne stüdyoda... diyim ki mağdur oldu ondan oy veriyolar... e yok öyle bişey... dışardakiler bile şarkı söylemesinden rahatsız... evde onla ilgili tek konuşulan dağınıklık... yok başkalarının eşyalarını kullanmış vs... neye oy veriliyo ve de kim veriyo bu oyları anlamadım...
bikemin birinciligi kesinlikle geçici aynurun bikemin birinci olmasında büyük etkisi var o ayrı bir şey ama insanlar ezilenin yanında olmayı sever ama bu hafta bikem 1. olamayacak görün ayrur yeniden tahta oturacak bu benim şahsi f,krim birde aynurcular uyanık oyları çok harcamıyorlar aynurum sıralamasına bakın ilk gönder beri hiçbir zaman çok geiere düşmedi arkadalar bikem 1 ama sadece arada 7 puan fark var bu hiçbirşey aynurcular istede 1. yapar bikeme dikkat edin aynurla çok kötü olmak istemiyor birde aynur bikemin adını verir çünkü baştan beri çok samimi degilerdi aynur bikemi yeri geldiginde eleştirdide aynur o evde sadece gayeyle çok samimi bunu görüyoruz
bikemin birinciliğine şaşırmayın
şööööyle bir teori
bikemin albümünün satılması gerekir
yapımcı şirkek[(plak şirketi) kontürleri bastırsa ki bunun örneğini popstar alaturka da gördük.)] ve bikem evden birinci olarak çıksa ve albumi bbg birincisi bikem diye yansıtılsa .Devamını siz düşünün.
Bikem şarkı yarışmalarının elemelerine de katılmış ve juri tarafından beğenilmemiş.
ses olabilir ama bize duygu gönderemiyor. o karga sesiyle özlem bile akdeniz akşamlarını daha içten söyledi.
esas o evde bikemin yüzünden alkanın geleceği engeleniyor.
o çocukda şarkı söylemek istiyor ve gitarını istiyor.
yayın kuruluşu için o kadar mı zor alkanın gitarını eve vermek
hem bizler için de değişiklik olur onları habire yemek yerken veya uyurken seyretmeyiz.
Sayfa: 1 2
Referans URL