Aynura soruldu 30.000ytl wer ebru gıtsın okey dedı gıtmedı şaka yaptık dendı
eee okey demese bu hafta aynur paracı cıkarcı menfaatcı dıye oyları duskcektı bunun hesabını kım wercektı?
Yazık deılmı aynura sewenlerıne?
SINEWIZYON COK SACMALADINIZ YA YETER!
SIRF EBRUNUN USTUNE OYNAMALAR EBRUYU GOSTERMELER
EBRUYA GORE FORMAT EWE ERKEN GIRMESI ICIN
YAYIN BITTI EBRU GORUNTULERI
BURDA BIZ BILE EBRUYU KONUSUYORUZ
BU KIMIN SAYESINDE SINEWIZYONUN DIGER YARISMACILARA YAZIK YA!
ilk sozunden son sozunun harfine kadar katiliyorum!!! onumuzdeki hafta 02 kalirsa eminimki bunun ebru cikinca raitngler dustu ya

o yzdn geri sokmaya calisiolar... kalirsa 02 belli olcak... yazik ya... resmen ozleme o... dedi... mustafaya yazik cocuk bir dengesini bilmiyen bir kizin yuzunden diskalife olucak...
bikem nasıl 1. oluyor bikere bunu anlamıyorum ayrıca dikkat edin aynur yine yanlız kalacak abru eve girdiya eskiden bikemle iki kelime konuşmazdı şimdiye maşşallahı var
kaç haftadır yarışmayı izleyemiyorum ama bikemi her hafta 1. yapmaları reytingi düşürüyor söylmesi kız çok pasif hiçbişeyi yok
Bikem nasıl birinci oluyor bunu bende anlamaıyorum. Bikem'in karakteri o evde en fazla 5 puan alabilir. (11 yarışmacı arasında) Ayrıca Aynur'a yapılan belki biz Aynur taraftarlarını kızdırmıştır ama bugüne kadar yapılan BBG'lerde bu kadar açık şekilde olmasa da birçok yarışmacıya zarf atılmıştır. Ama dün akşam yaptıkları çok yanlıştı. Yinede şu yönden düşünelim. Aynur 30000 YTL'yi vermeyi kabul etti ve Aynur taraftarları ondan birkez daha emin oldu. Belki de Aynur yeni taraftarlar kazandı.
Ya arkadaşlar gereksiz yere başlık açmadım,uyuya kalmışım.Dün kim elendi ne oldu sonunda?
AAAAAAAAAA cidden mi inanmıyorum çocuğun yönetici kimlikte olmasını hiç birisi kaldıramamış desenize
Yok bu Bikem'in tek başına aldığı sahşi bir kararın sonucu.
Ayh ne oldu tam olarak bir anlatsanız özetleyerek

Big 4'ün sonucunda evden gönderilcekti yarışmacı Bikem ile direk ne alaka
Barajdaki isimleri kararlarında 01 Msutafa, 03 Volkan ve 08 Cankan çıktı. 12 Aynur 05 Bikem dedi ancak Bikem haftanın birincisi olduğu için bu geçersiz sayıldı. Diğer yarışmacılardan en az oy alan 08 Cankan idi. Ama her ne sebepten bielmeiyorum. 05 Bikem'in söylediği isim 03 Volkan direkt elendir. Neden barajdakilerin fikir sordular anlamış değiliz. ŞİMDİ KONUYA GERİ DÖNELİM ARTIK. KONUMUZ AYNURA YAPILAN HAKSIZLIK.
BİKEMİN AÇIKLAMSI VOLKANI ELEMESİNDE
VAY EFENDİM ADI VOLKANLA ANILIYORMUŞ DA O YÜZDEN ADINI VERMİŞ
aynura haksızlıkmı yapılmış?hiç öyle görmedim.aynı soru 01 mustafayada bikemede soruldu.e ozaman 01 mustafayada bikemede haksızlık yapılmış olmuyormu?kimseye haksızlık yapıldığını düşünmüyorum.
Aynura haksızlık yapıldığı yok herkes eşit şartlar altında yarışıyor. rapunzelin de söylediği gibi mustafaya da soruldu bikeme de soruldu onlara da haksızlık yapıldı o zaman?
allah aşkına herşey açıkken böyle yorumlar yapmayın

anaç tavuğun peşinden gitmeyin.yakında göreceksiniz aynurun gerçek yüzünü!!
Aynura haksızlık yapıldığı yok herkes eşit şartlar altında yarışıyor. rapunzelin de söylediği gibi mustafaya da soruldu bikeme de soruldu onlara da haksızlık yapıldı o zaman?
allah aşkına herşey açıkken böyle yorumlar yapmayın

anaç tavuğun peşinden gitmeyin.yakında göreceksiniz aynurun gerçek yüzünü!!
hayır benim anlamadığım böyle bir başlık açılması.ortada gerçekten bir haksızlık olsa neyse diycem.aynı sorunun sorulduğu diğer 2 yarışmacıyı hiç hesaba bile katmıyorlar.haksızlık yapıldığını düşünüyorsan onlarında hakkını savun bari...
en cok vurgulanan aynurun adıydı arkadaslar
ve de öykü öyle bir edayla söyledi ki.. eee en cok pay da aynurun oldugu ıcın arkadasımız bu konyu acma geregı duydu bence..