hadı bunun uzerınde dusunelım sımdık... berrine mı geldi yoksa aynura mı ya da yoksa sessiz kalmasına ragmen dusuncelı duran özleme mi... bu arada ebru cok cırkın bır sekılde özleme ...butun yesılköy senden bahsedıyor... dedi : (( anlatılan her ne olursa olsun buyuk bırsey oldugu belli... ve ebrunun bu tutumu cok acımasız ve de cok iticiydi... bir kez daha antipati topladın ebrucum gene yanlış oyundan gırdın.... özlem birinci olur sen gene uzarsın sankı ??
Üstüne alınanlar zaten bir açıklama yaptılar ... Gerisini sadece beklemek düşer ... Yanlış yorum yapmak istemem kendi açımdan ... Yaşanmışlıkların neye göre ve nasıl meydana geldiğini, biz açıklama yapılmazsa asla bilemeyiz....o yüzden açıklama beklemek daha mantıklı geliyor bana...
100 de 100 eminim bu berrin... gordunuz dediki "askere yolladim" "yasim tutmayan"
Bu mektup olayları bu tür yarışmalarda en nefret ettiğim kısımdır. Her ne kadar Öykü Serter BBG'den önceki hayatınızlda burada önemli dese de ben buna katılmıyorum. Çünkü o zaman haksızlık yapılmış olur. Hangi yarışmacının ne derece öğrenebiliriz geçmiş hayatını. Bu neden buradaki tüm yarışmacıların sorumlulukları BBG evine girdikleri andan itibaren başlar. Ve bizler yarışmacıları sadece BBG evi içinde yaşadıklarına göre değerlendirebiliriz. Kişilerin özel hayatlarına ve kişiliklerine bir yorum getirmek bir kişilik bozukluğudur. Yapımcı firma yıkımcı bir firma olarak çalışıyor. Hadi bakalım nereye kadar. O kadar amatörce bir yarışma yapılıyor ki. Moğolistan'da yapılan BBG daha bilinçli şekilde yapılıyor. Sanki ilk kez böyle bir yarışma yapıyoruz. Tepkilerimizi lütfen info@showtvnet.com ve info@biribizigozetliyor.com.tr adreslerine belirtelim.
eVET eBRU öZLEMİ SUSTURMAK İÇİN YEŞİLKÖY SENDEN BAHSEDİYOR DEDİ
HELAL OLSUN ÖZLEME ODA LAF SOKUP GİTME BURADA NE DUYDUYSAN AÇIKLA DEDİ VE EBRU YAN ÇİZDİ.
özlemi bu duruma düşüren evdeki kendi hareketleridir.kimse durduk yere kimseye bişey söylemez.iki haftadır özlemin evdeki görüntülerini izliyoruz.o dışardaki konuşulanları duysa ve kendi görüntülerini izlese daha çok şok olurdu.en azından bundan sonra dikkatli davranırsa bu tepkiler yatışacaktır.
mektup meselesi ise tam bir muamma.mektupta geçen"kendine gel,kimliğini geçmişini açıklamak zorunda kalmıyayım"sözleri çok ilginçti.suçlamalarla dolu bir mektup geliyor ve yapımcılar bunu yayına veriyorlar.bu özel hayata tecavüzdür.mektubun yazıldığı kişi belli olursa yapımcıları mahkemeye bile verebilir.özel hayatın mahremiyeti diye bir kanun var sonuçta.
Hayır benim anlamadığın bu kişiye mektup yazacağına neden zamanında söylemek istediklerini söylemediki... O kişi kim bilmiyorum neler yaptığını da bilmiyorum ama bu saatte böyle bir açıklama bana göre yanlış... Taş yerinde ağırdır. O yüzden ne yapmak istiyorsa geç kalmış... Ne gereği var ki?
Bu mektubu yazana ne kazandıracak?
içeriye giren mektupların bir çoğunun reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum ismini vermek istemediğim bir programda da daha önce bu tarz bi olay yaşanmıştı zaten. içeriye girmeden ayarlanıyor belli bir süre geçtikten sonra aaa mektup geldi hadi bakalım acaba kime

MEKTUP KİME GELDİYSE GELDİ AMA BENİ ESAS KIZDIRAN ŞEY BUNLARI DIŞARIDAYKEN O KİŞİNİN YÜZÜNE NİYE SÖYLEMEDİN.
VE YİNE TEKRARLIYORUM
02 EBRU EŞİTİR SEMRAHANIM JOUNİOR
SANKİ ONUN KIZ.
MEKTUP KİME GELDİYSE GELDİ AMA BENİ ESAS KIZDIRAN ŞEY BUNLARI DIŞARIDAYKEN O KİŞİNİN YÜZÜNE NİYE SÖYLEMEDİN.
VE YİNE TEKRARLIYORUM
02 EBRU EŞİTİR SEMRAHANIM JOUNİOR
SANKİ ONUN KIZ.
reklam sadece reklam hadi semra hanım oğlum oğlum diyodu bu kimi koruyo kendini öne çıkarmak için yapmayacağı şey yok bunun
Ebru eve girdi ve bağırmalar sataşmalar başladı.
hele elemeden sonra bölümnde o dudak parlatıcısı elinde yok mu inanamadım o kodar çok konuştuki (salladı) dudakları kurudu garibimin.
Evde 04 Tuba kalmalı.
Bencede çok itici bir kız bu Ebru ve o gece kendini gösterdi..İğrençdi
orda tartışan üç kişi vardı.kimse orda tek başına bağırıp çağırmıyordu.....etki tepki meselesi..
AYNUR yada BERRİN ama BERRİN olasılıgı kuwetli
ikisi üstüne alındı zaten...ama hiç ummadığımız biri çıkarsada şaşırmam..bikem mesela..