ewden elenmesi gereken cok kişi wardı özellikle cıkan buyuk kawgayı sen yatıstırdın bu yuzden ewde kalman gercekten gereklıydı su lafın cok guzeldı
HERKESIN %10 PAYI WARSA BENİM %11 DEDİN GERCEK HAKLIYDIN BU YUZDEN GELDIM OPTUM SENI HELAL OLSUN
kesinlikle cok yıkıcı oldu bu hem sempatik hem de şirindin ama sansayyon kazandı bunun ıcın cok uzgunum su andan sonra bikem gibi pasif birinin işi göguslemesını ızleyemıcem ben kendı adıma ilk defa oy vermeye baslıcem !
Volkanin gitmesine cok üzüldüm ve cok sasirdim ya
evde kalmasi gereken isimdi cok yazik oldu gercekten bikeme cok sinir oldum baska isim bulamadi mi volkanin adini söyledi...
Herkes elenmek için söylenebilir ancak bunun için yapılan açıklamar yerini bulmuyor. Laf etmek için konuşulmaz... Hele Volkan için yapılan açıklama anlaşılır gibi değil... Keşke geçen hafta benim adımı verdi bende o yüzden verdim deseydi en azından anlamı olurdu.... Kıvanç çok güzel konuştu.... Helal olsun yerinde ve güzel bir çıkış yaptı... Bence Bikem yanlız bırakılacaktır bu saatten sonra ... İyi görünseler de uzak duracaklardır...Yaptığından o bile pişman oldu ama geç kaldı yanlışını düzeltmek için...
haklısın arkadasım bikem cok pasif bir kişilik o nedenle dogru cevabı veremedı zaten kemmm kummm dedi durdu ama ıyı de oldu bi halt olmadıgını gösterdı bence... kıvancı gönulden tebrık edıyorum sinirlendı ve susmadı aslansın kıvanc.. ben kıvanccı olucam ya

karar verdım

Belki pozitif bir kişilik olabilir ama oylarımızı kavgadan yana kullandığımız sürece böyle yakınmakla kalırız.
kesınlıkle kavgadan degıl dogrudan yana olmayı dusunuyorum.. bir kısının cıkıp da dogruyu konusması suphesız en kesın tavırdır... ayrıca herkesın dogrusu kendıne göre dogrudur bana göre de kıvancın bıkemın kem kum tavrına ne yanı bu söyledıklerın demesı gercek bır cesaret ve durustluk işaretidir
benje haksızlık ediosunuz bikem gayet tatlı ve alçakgönüllü bir kız,volkanı sewiyordum bende üzüldüm ama kimi söleseydi yani tarafsız olarak düşünüodum kimi sölese aynı şey denecekti?? kendinizi onun yerine koyun arkadaşlar zor bir karar..ben aynuru destekleme rağmen bikemi haksız olarak görmüorum zaten azıcık oy gelio bikeme daha fazla gelmiş yani 1. oldu die bytmeyn arkadaşlar

toplam gelen oylar çok düşük benje
volkanın gitmesine çok üzüldüm.çok sempatik ve arkadaşlarının çok sevdiği eğlenceli biriydi o evde.bikem bence kimi söylese evdekilerden aynı olumsuz tepkiyi alırdı.yapıcak bişey yok bikeminde haftanın 1.olması dolayısıyla kararına saygı duymak gerekiyor.ama bu hafta bikemi tekrar 1. görmek beni çok şaşırttı.
bikem aynı stratejının tutgtugunu görur de nasıl aynı seylerı oynamaz : )) bunu tam anlamıyla kullanabılıcek bırı zaten bence
bence bikem volkanı berrin e kaptırmamak için gönderdi çok derin düşünen bi kız amacı kednini göstermekti başardı şimdi ise volkanı berrin e kaptırmamak

haklısın arkadasım bikem cok pasif bir kişilik o nedenle dogru cevabı veremedı zaten kemmm kummm dedi durdu ama ıyı de oldu bi halt olmadıgını gösterdı bence... kıvancı gönulden tebrık edıyorum sinirlendı ve susmadı aslansın kıvanc.. ben kıvanccı olucam ya

karar verdım

geç bile kalındı o evde hani diyorlar ya adam gib adam diye Kıvanç ve Alkan var.
Ama kavgayı daha çok oylayan bir toplum var.
Bu Maçlarda bile böyle.
90 dakkika olan bir maç dan sonra onca yorumcu neler anlatmıyorki televiziyonlarda.
kıvanç ve alkan o evde diğerlerinden tavır ve kişilik olarak ayrılıyorlar zaten.ikiside çok efendi ve gerektiğinde çıkış yapan yarışmacılar.bu bbg de zaten erkekler daha sakin kızlar daha baskın duruyor.bu bbg yi bir bayan yarışmacı kazanırmı diye düşünmeye başladım artık...