şu ana kadar gayenin 1. olması gerekiyodu.evin en güzel kızı,en aklı başındası, en iyisi gaye.aynur da çok dedikodu yapıyo.ebrunun dediği gibi gaye onu dinlemese çok sevincem.ama ebruyu da dışarı çıkınca sevmeye başladım.öykü hanım! ev hakkındaki yorumlar ebruyla birlikte çok daha eğlenceli oldu.

şu ana kadar gayenin 1. olması gerekiyodu.evin en güzel kızı,en aklı başındası, en iyisi gaye.aynur da çok dedikodu yapıyo.ebrunun dediği gibi gaye onu dinlemese çok sevincem.ama ebruyu da dışarı çıkınca sevmeye başladım.öykü hanım! ev hakkındaki yorumlar ebruyla birlikte çok daha eğlenceli oldu.

katılıyorum
gaye tatlı bi kız zaten ama kendini tek başına gösteremedi tam olarak.hep birilerinden öğüt dinlerken görüyoruz.özellikle aynur habire ona ne yapması gerektiğini söylüyor.evin küçüğü olduğu için böyle oluyor heralde.bence kendisini artık tek başına ifade etmeli.kimsenin etkisinde kalmadan.
Aynur hayatı çözmüş arkadaşlar... O yüzden misyon edinmiş öğüt vermeyi.... Konuşturtma hakkı vermiyorki. Baktı olmuyor haklısın ama diye devam ediyor.... O yüzden Gaye 'nin işi zor. çok yakınlaştılar bir anda...Gaye Aynur'u, Aynur'un Gaye'yi koruduğundan fazla koruyor. Gaye bunun farkına varsa iyi olacak. Aynur kendini asla Gaye için ateşe atmaz ( Gerek var mıdır? Tabiki tartışılır) Ama Gaye elinden geleni yapar.Öyle bir karakter sergiliyor Gayecik...
ya bugün öykünün programında gayeyle aynur bişeyi konuşuyorlar.daha doğrusu aynur konuşuyor gaye sadece konuşmaya çalışıyor.fırsat vermiyorki gayeye.dırdırdır...makineli tüfek gibi maşallah..gaye bitürlü demek istediğini anlatamadı..aynur karşısındaki sadece onu dinlesin dediklerine onay versin istiyor...
ya bugün öykünün programında gayeyle aynur bişeyi konuşuyorlar.daha doğrusu aynur konuşuyor gaye sadece konuşmaya çalışıyor.fırsat vermiyorki gayeye.dırdırdır...makineli tüfek gibi maşallah..gaye bitürlü demek istediğini anlatamadı..aynur karşısındaki sadece onu dinlesin dediklerine onay versin istiyor...
Bugün seyredemedim ama gece seyretmeye çalışacağım. Anlattıklarını gözümde canlandırabiliyorum. Komik kız ne diyeyim.... Allah yolunu açık etsin
Arada başkalarına da söz hakkı verse iyi olur.(nacizane fikrim )
helal aynura =) bayiliorm onun o hareketine =) konu$$sunn valla yakii$$iiirr.... gayeye gelince seviorm onu cok.. ama bir gaye sevenin aynura laf atmasi yanli$ cunku ayni taraftalar =)
ebru en iyisi en güzeli.aynur da gaye de bana sempatik gelmiyor.ebru eve geri dönerse bbg renklenecek.
burda guzellık deıl gaye konusuyrouz

orda aynı taraf diye bişey yok.herkes bireysel yarışıyor.kimse kimsenin akrabası değil orda.gayeyi sevenler aynuru sevmek zorunda diye bişeyde yok ayrıca.