Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: orada sesi güzel bir kişi daha var ALKAN sizce kendini göstermeli mi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bence Alkan'ın sesi çok güzell. Bir iki kere rast geldim. Bence çok yumuşak ve duygulu söylüyordu. Bence kendni göstermeli bu konuda...
Sizce de öyle olmalı mı ne diyorsunuz?
eweet ..cok mrk ediorm bn
yaa evet birde gösterseler programlarda daha iyi anlayabilceğiz Valla istek yapabilsek içeriye merakımdan Alkan'a şarkı söyletirdim. Acaip merak ediyorum... İnanıyorumki gösterilse insanların merakını uyandıracaktır.
evet güzel bir sesi var gitarda çalabiliyor üstelik.ama onun sesini gösterme albüm yapma gibi bir hayali yok.ekstra bir meziyet olarak değerlendirilmeli bence.ve eve gitar istediler.eğer gitar gelirse alkanı gitar çalıp şarkı söylerken duyabiliriz.inşallah verirler.en azından hep beraber eğlenme imkanları olur.
bende merak ediyorum ama bikemden fırsat bulursa dinleriz inşallah elenmeden dinlesek iyi olucakBig Grin
Doğru söylüyorsun rapunzelcimmm hayali yoktur belki ama kader insanları nereye götürür belli olmaz ki belki harbiden kuvvetli bir ses olabilir. Bikem konusunda da aynı fikirdeyimmm. Bir müsade etse de diğerleri de kendilerini herhangi bir sanat dalı ile ilgileniyorlarsa gösterebilsin. Kızın amacını takdir ediyorum ama kendisini bu kadar harap etmesine de gerek yokk. Kendisine yazık.
ay sormain bikemmden firsat gelirsee =)
Eve gitar yolladıkları zaman sesini duyarız inş.
alkan konusundaki fikirlerinize katılmamak mümkün değil.sesini bilmem ama çok efendi bir insan olduğu belli. ama nedense birinciler ya kavga edenler yada ağlayıp duygu sömürüsü yapanlar oluyor . bazen şüpheye düşüyorum acaba gerçekten birincileri halkın oylarımı belirliyor diye.
bikemin birinciliğinden sonra aynı tedirginliğe bende düştüm bu kadar oy artışı mantığıma sığmadı birden... bu hafta da berrin olursa eğer söylediğine tümden katılacağım
alkan gerçekten kaliteli bir kişi. kendisini göstermenin zamanı geldi de geçiyor.

happyfeet Yazan:
bikemin birinciliğinden sonra aynı tedirginliğe bende düştüm bu kadar oy artışı mantığıma sığmadı birden... bu hafta da berrin olursa eğer söylediğine tümden katılacağım

berrin bu hafta barajda olucak gibi gözüküyor.çok şaşırtıcı.hadi 14 mustafayı anladık kesin bu hafta barajda yada 1.01 mustafa sayesinde.bikemede acıdılar 1.yaptılar onuda bi şekilde anladık.ama berrin ne alaka yani?
umarım alkan barajdan düşmez....

Alkan'ın düşeceğini sanmıyorum... Ama final gecesi gene bir atraksyonlar düşünüyorlar hayırlısı diyorum. barajda bile olmasa isminin verileceğine de inanmıyorum... Berrin bence Özlem ile olan polimiklerine istinaden alıyor olabilir. Ama yani böyle ise çok saçmalıyoruzz artık oylamalarda Ben bu işi anlamıyorum artık... Gerçekten oylar bunlar mı diye içimde bir soru işareti yok desem yalan söylemiş olurum...
Referans URL