evet dün gece ebru eve zehir zemebelek açıklamalarda bulundu bunları nasıl yorumluyorsunuz?
özellikle berrin,mustafa ve özlem hakkında hiç iyi şeyler söylemedi zaten berrinle özlem birlik oldular hatta mustafada bunlara katılıcak gibi hehe
bence ebru yenildiği için artık yenilginin verdiği sinirle ağızına ne geldiyse söyledi ama bu ona puan kaybetirecek ve eve girme şansı azalacak buda 3. yüzü olmuş oldu bence hehe
evin içinde oynadığı 1. yüzü
dışarda oyandığı cickız rolü 2.yüzü
yenilgiliyi hazmedemeyen bir yüzde 3.yüzü bakalım daha kaç yüzü çıkacak
sizin yorumlarınız nedir

ona sırtlarını 90 derece dönen arkadaşı sandığımız insanlara içindekileri döktü.berrin özlem birde imranı unutmayalım.e sözlerinin doğruluk payıda yok değil.mustafa hariç diğerleri için söylediği şeylere katılıyorum.mustafa belki biraz daha saf geliyor diğerlerine göre ama elemeden sonra 14 mustafayla yaşadığı polemik artık onunda akıllandığını ve oyunu kuralına göre oynamaya karar verdiğini gösteriyor.
evet birde imran vardı ama imran şimdi evden çıkınca pazartesi görmedikleriniz duymadıklarınızda karşı karşıya gelicekler orda zaten her şey ortaya çıkacağı için ismini söylemedim

berrin ve özelemede söylediği laflarda yenilir yutulur cinsten değildi hani demekki eburda herkes gibi en yakın arkadaşlarını satabilecek bir karakter
01 mustafada 14 mustafaya yaptığı davranışlarla puan kaybedicek bu tıpkı imranın bikeme söylediği gibi seni sevmiyorum demişti bikem puan kazanamıştı şimdide 01 14 e seni eliyecem dedi 14 puan kazanacak
valla ebru arkadaşlarını satmadı elenene kadar.onu elendiği gece satan arkadaşlarına çıktıktan sonrada arkadaşım demesini bekleyemeyiz.beni satana niye arkadaşım diyeyim.imranı sadece ebru eleştirmiyorki.imran itici bir karakter.ben o kızı en başından sevememiştim.onu dışarda seyircilerin eleştirileride bekliyor.
bende aynı şeyleri söylüyorum imranı bende hiç sevmedim çok sinsi bir karakter, ama eburda ondan aşağı kalır değil yani

söyledigi en süper sey berrin aynur sana 10 degil 20 basar hahaha berrinin surati cok degisi mort oldu ebru iyi girdirdi
evet bence az bile söyledi 100 basar hahaha

bende aynı şeyleri söylüyorum imranı bende hiç sevmedim çok sinsi bir karakter, ama eburda ondan aşağı kalır değil yani

ebru sinsi değildi.asıl sinsi imran ve berrin çıktı.eleme gecesine kadar kendilerini belli etmeyip birden o gece 90 derece dönüverdiler.dün gece imranın aynura sarılışı samimimiydi sanıyorsunuz?berrin evde şuan ve aynurla araları maşallah çok iyi.daha düne kadar yüzüme bakma benle konuşma birdaha diyen o değilmiydi.birde dün gece ebru bunları söyleyince tepki veriyorlar.ne bekliyorlardıki?ebru hala onlara canım arkadaşlarım diye seslensin istiyorlardı herhalde.sinsilik budur işte.
bencede ebruyu sevmiyorum ama imran çok sinsi ve gıcıkkkkkkkkkkkkkk
walla kusura bakmasinda ben SONUNA KDR KALICAM SOLEDE BOLEDE ddi aynur onu haftada $$utt ladi =) oda o sinirle mort oldu =)...
yuh artik ya bu kadar olmaz
bir deil iki deil bu kadar mi kan kusulur millete hayret bisi
yuh artik ya bu kadar olmaz
bir deil iki deil bu kadar mi kan kusulur millete hayret bisi
elenmesi cok Koymu$ Ya..:S
koymasini anliyoruzda bu cikisin bir de girisi olabilir yani onu hic dusunmuyor
sonunda karsilasicak icerdekilerle
ama mustafanin dedigi gbi girer girmes $$uuut lanicak =)