inanamiyorum ya yok bole bi dava bu uyuz kiz nasil birinci oldu kim oy yollamis buna ya insanlarin algilama duyularina bisiler olmus evdeki en gicik insan birinci olur mu ya cok sinirlendim
niye olmasın .türk halkı tarih boyunca ezilenin yanında olmuştur.
Arkadaşlar Bikem neden birinci olamasın. Evdeki arkadaşları onu haksız yere dışladılar ve tepki oylarını Bikem aldı. Mazlum'un her zaman yanındayız.
evtde bence biraz kendini acindiriyor kisacasi ben sadece aynurumun 1.ci olmasindan yanayim
artık kendine iyi bi firma bulup kasetni çıkarır kiiiiii nası mustafa yabanisi birinci olduysa bikemide normal karşılamk gerek
ya of yine onun o sesini mi duyucaz ewet iyi kız ama.birazda acındırıo of hep aynı şarkıyı söliyor bıktık.bide bunu 1.yapıyorlar.orda benim kıvançım varken:d

bune ya
süpper yaaaa iste sonunda gercek kıvanccı biri ile karsılastım h.g meliscim bende sonuna kadar kıvanccıyım bayanlardada aynurcu tabiki

bizi umutlandırdılar yurt dısından birinci oldu ee dogruları demekkiii gurbetteki vatandaslarımız görüomusssss amaa kıvanccc o evden okadar güsel sıyırılıcakki görücek herkes bikemin birincligine bende sefinmedm ama namazı dini alet edipte oy verilmesinide cok yadırgıorummm acıkcasıııı
Bikem sürekli küçük Emrah modunda ,elinde ödülü garip garip yatağında oturmalar falan.Anlayamıyorum,nasıl birinci oluyor.
bence yanlış yaptı türk halkı bikemi birinci yaparak onun daha fazla hasta olmasını sağladılar, eğer elenseydi evinde piskolojik tedavi alabilirdi, öykünün dediği gibi manken hastalığı olabilir bence türk halkı bu sefer çok yanlış yaptı ama umarım en kısa sürede evden ayrılır sağlığına kavuşması için tedavi olur bence

bikemi birinci yapan ewde oruc tutması we namaz kılması
ayrıca cok yuklenıldı ona bu hafta gormedıklerınız duymadıklarınızda cok yuklenıldı ona
ben hıc sasırmadım gecıcı bı bırıncılıktır bu
ustune basa basa soyluyorum bu yarısmayı erkek kazanır ama kım kazanır bılemem
başakan yanlışın var türk halkı sadece namaz kılıyor diye vermedi oylarını senin dediğin gibi sadece çok yüklenildiği için verdiler, sanmıyorum bu dönem erkek olmayacak birinci

çünkü erkeler fiyasko

bu hafta bikeme acıdılar o yüzden onu ödüllendirdiler.başka bir açıklaması olamaz.oruç,namaz olayıda etkilemiş olabilir.ama bu diğer yarışmacılara haksızlık.kimse kimsenin ne kadar inançlı olduğunu bilemez.bu tür şeylerin reklamı olmaz.kişiye özel şeyler bunlar ve oy aracı olarak kullanılamaz.bu geçici bir 1.liktir diye umuyorum.
evet rapunzel kesin geçici birincilik çünkü zaten kendisi bile dedi ben silik bir karakterim nasıl birinci oldum dedi yani buda ne kadar iddalı olduğunu ortaya koydu

katılıyorum arkadaşım.o kizda 1.lik ışığı bile yokki.
Rapunzel inanamıyorum ama katılıyorum sana