Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: Neden Herkes 14 Mustafanın Adını Verdi ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
İçeriye giren herkes hemen hemen hepsi Mustafanın 1 yada 2 kez adını verdi...
Anlamıyorum ki görüldüğü kadarıyla sorun çıkaran bi çocukda değil.
Rakip görünüyor diycem ama baraja dahi girmiyor..
01 mustafa çok ön yargılı. 14 mustafaya ayıp etti. bazen dürüst olacagım diye insanları kırmak yanlış. 01 e inat oylarım 14 mustafaya.
16 Mustafa'nın isminin söz birliği edilmişcesine verilmesine ben de şaşırdım. Doğru olmadı.
ama zaten bu hafta erkeklerin hepsi anlaşamıştı 14 mustafanın adını verecek diye çünkü onlarla bir türlü diyalog kuramamıştı 14 mustafa verileceği belliyi şaşırmadım sonradan geldiği için kabul edilmedi ev tarafından ama bu hafta 14 mustafa 1. olucak benceWink
14 mustafanın adının çoğu tarafından söylenmesi çok şaşırtıcı.gayet sesiz sakin biri aslında.01 mustafanın 14 mustafaya elemede sonraki yaklaşımını bende beğenmedim.bizim saf çocuk dediğimiz 01 mustafa artık oyunu kuralına göre oynamaya karar vermiş gözüküyor ve 14 mustafayla gereksiz bir polemik yaşadı.bunu bilinçli olarak yaptığı çok belliydi.14 mustafa ben seni dostum sanıyordum demesine rağmen bundan sonra düşmanın say beni diyerek resmen savaş baltasını çıkardı.
Referans URL