Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: aferim aynura
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aynur neyapsa yakışır aferim eger oynuyorsa akıllı oynuyor susup otursunda çıksınlar tepesine herzam insanların yüzlerine konuşuyor iyide yapıyor ebru gibi arkasından değil bir insan arkadaşın yanında onun hakkında ingilizce konuşurmu ayıp ya! herzaman aynurun yanındayızTongue
bir insan arkadaşına KARI diye hitap edermi ayıp yaa.....
Olayı uzatmayana bak Big Grin
yukardaki arkadaş ayıplamışya bizde ayıplayalım dedik.şu ing meselesini siz nasıl uzatıyorsanız......
İyi o zaman herşey karşılıklı işte .İngilizce uzadıkça karı uzar ,karı uzadıkçada ingilizce uzar Big Grin
AYNUR ne derse yakışıo bea : )) Karı da dese yakışıo bayan dese de yakışıo : ) bitane o ya...
o söyleyebilir canı ne isterse onu diyebilir ama karşıdaki rahatsız oluyorsa eğer...?ben bana öyle hitap edilmesini asla kabul etmem...okadar...
eğer kımsenın sana oole hitap etmesını istemıosan sende karsındakı kısıyle fazla lavbali olmazsın arada bi mesafe bırakırsın... bu kadar..
ebru laubali olduğu içinmi aynur karı demiş ona yani..?puhahahahahh......orda uyarmış hoşlanmıyorum böyle söyleme diye aynur devam etmiş karı karı karı diye.....uyardıysa biri rahatsız oldum diye niye devam ederki biri yani...?
olsun o na yakışıo Big Grin evde o kendı özü gibi davranıo sanki herkes kendi evinde sevmedığı bırısınden bahsettıgı zaman bayan yada hanımefendı mı dıo ?
sen ebrucumusn ?
ya varya sanki sadece ebrucular bundan rahatsız olmuş gibi davranıyorsunuz.ordaki hangi yarışmacı bu kelimeyi kullansa ona tepki veriridim.konu sadece aynur değilki...
ya tabi sen basindan beri aynura taktin
AYNURCU DEĞİLİM EVET BAŞINDAN BERİ....ama bu kelimeyi hangi yarışmacı söylese aynı tepkiyi VERİRDİMMMM.......
ay rapunzel atma.. basindan beri aynur diosunBig Grin bi azindan dusmuo bu aynurBig Grin
ayrıca alkanda aynı kelimeyi kullandı ona hiç bir tepki vermedin "bu karı milletti alışverişten anlamaz" dedi hadi neden vermedin o tepkiyiWink
Sayfa: 1 2 3
Referans URL