Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: Görmedikleriniz Duymadıklarınız -sabah:08;30 alındı-
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
fiyaskomu?

taxi saatleri için iyimi oldu?

bu arada gece tekrarı werilkcek programın!
Sabah saatine alınması iyi olmadı sonuçta o saatte evde olmayanlarda var ee ,herkes gece yarısıda izleyemez cennet mahallesi gibi verilen bir diziyi vermek yerine bbg devam etmeliydi daha uzun oalrak.
CENNET MAHALLESINI BI BOLUMU EN AZ 5KERE IZLEDIK HERHALDESmile
böyle giderse bu programın reytingleri iyice düşer.kimse izleyemedikten sonra kaldırsınlar bari programı.çok kötü oldu sabaha alınması.
bencede çok kötü oldu en azından çalışanlar için çok kötü oldu ama şöyle bir durum var sanırım saat 10 a kadar sürücekmiş yani yaklaşık 2.30 saat sürecek diye bir bilgi aldım doğrumu bilmiyorum ama sabaha alınması çok kötü oldu benceSad
UZUN OLCAK DOGRU 10:00 KADAR OLCAK
Gece tekrarı kaçta olacak acaba?
aa sabahki uzun sürcekse iyide kim izleyebilcek o saatte.
hande gece tekrar 1 ıle 2 saatlerınde sanırım

rapunzel bızde onu merak edıyorum kım ızlıcekSmile
Şu anda saat tam olarak 08:27 sabah 08:30 denmişti bakalım başlayacak mı G.D. bu arada bende başka kimse yok sanırım şu anda.
ben warım gunaydın
Başkan şimdi benim mailimi okudu Öykü. Çok sert bir mail yazmıştım nasıl okudu hayret ettim. Ebru aldığı tepkilerin farkında artık buna eminim Smile
"Ebru'nun Aile İktibar'ı" diye başlayan mail'den bahsediyorum..
ben eleştri mailleri attıgım ıcın okunmuyorSmile
Neyse bitti G.D. bu sabah'tan çıkarılması gereken sonuç şu. 02 tepkilerin farkında ve cici kız numarası ile sempatik görünüp tepkileri azaltmaya çalışıyor.
Program biterken 02 yeni bomba'yı da patlattı;
Aynur bana "karı" demişti.

Yetmiş milyon'dan, Türk Kadınlarından özür dilemesi lazım.

Yine akıllanmamış 02. Huylu huyundan vazgeçmiyor.
KENDINE SOYLENEN LAFI 70.000 CEKIYOR HELAL OLSUNSmile
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL