arkadaşlar reyting kötü we görmediklerniz duymadıklarınız saati kısaltılması iddaları dogrular gibi sanki
ayrı
http://www.showtvnet.com üzerinden cansızda olsa artık ew görüntülenmiyor
ben haber dogru demıyorum bu konuyu tartısalım
sen diosan bisi vardir zaten durup dururken solmezsin duymuzsundur bi yerden bisi yine
wallahı oyle duyumlar war arkadaslar ama kesin demıyorum asılsızsa haber sılerım zaten bu topacı ama tartısmak fıkrı olan warsa yazması ıcın actım bu konuyu
Başkan başlığı neden sileceksin ki onu anlamadım. Bu konuyu da tartışmak lazım. Bir yerlerden bir şeyler duymaya da gerek yok ayrıca BBG'nin ratinglerinin iyi olmadığı ortada.
asılsızsa ıdda sılerım dedım BALON haberı sewmem ben sadece oyle duyumlar duydum tartısalım yarın ben yada x bırı dersekı kaynagını soyleyıp boyle bısey kesınlıkle yok sılerız ama suan tartısalım

7.donem mi yuh artik bu bile izlenmio bi de 7.mi olcak demekki var bir yarari
bu formatta olduktan sonra orda burda surda olmasi bisi degistirmez bence yenilik gerek yenilik oynasinlar biraz yarismanin formatiyla
bbg-3 formatı eskı format olsun bı kanal 24 saat sıfresız wersın cok sey olur
bbg-3 formatı eskı format olsun bı kanal 24 saat sıfresız wersın cok sey olur
Türkçesi ne bunun? Yetkili biri olarak biraz daha dikkatli yazman gerekmiyor mu? Site kurallarınız içerisinde böyle bir madde de var eğer hatırlarsan.
sen bbg-3 ızlemedınmı?
Demek istediğim doğru harfleri kullanman gerektiği. Türkçeyi düzgün kullanmaya dikkaet edin diyorum. i harfi yerine ı kullanıyorsunda.
Soruna gelince ben bütün BBG'leri izledim. Eğer benim yaptığım yorumlara dikkat edersen bunu rahatlıkla anlarsın.
İSTEDIGIM HARFI ISTEDIGIM SEKILDE KULLANIRIM.
AYRICA BEN KLAWYEYE BAKARAK YAZMIYORUM. SERI HIZLI YAZMAK SORUNDAYIM.
I YERINE İ KULLANMAKLA YAZMA IMLASI ARASINDA NE FARK WAR COZEMEDIM NEYSE SORUNUN WARSA PM AT ORTAMI GERMEYI GEREK YOK BURDA GUZEL SOHBET WAR CUNKU
hadi kavga edelim
ASLA KAVGA OLMADI OLMAZDA KAWGA YAPMAK ISTEYEN OLURSA ŞUT OLUR
BURDA HERKES GORUSUNU FIKRINI YAZMAK ICIN WAR BIRBIRINI ELESTIRMEK ICIN DEIL
SORUNU OLAN SORUNU OLAN PM ATAR
ooo modum atarim keserim diosun yani