Arkadaşlar bilindigi üzere ilerleyen haftalarda ewe elenen bi yarışmacı tekrar giricek acaba bu kişi ebru olurmu?
ebrunun eve tekrar girmesi reytingi arttırır ben şahsen ozamana kadar bbg yi izlemiyecem aynurcular izlesin
60,000 oy warmıs ebruya kesın gırcekmıs :haha1903:
Aynur ve 01 Mustafa çok şımarıklar henüz bir favori adayı seçemedim Ebru yu beğeniyordum onuda daha çözememiştim ama sanırım onsuz tadı olmayacak ama Ebru dışarıdan içeriyi karıştıracak konuşmalar yapacaktır
ebru erken çıktı.hala içerde olsaydı sonuna kadar desteğim devam ederdi.ama bence artık içeri girmesin.aynura yarar bu durum sadece.son haftalarda sataşçak birine ihtiyacı olur aynurun çünkü.gerçi ebru yerine kendine karşıt insanlar bulmakta zorlanıcağını sanmıyorum onun.cankana dikkat.ebrunun tahtı ne berrine kalır ne imrana.bence....
o kız o eve gıremez o ıkı yüzlülüklee
inşallah

girse ne degisir?
girmese ne degisir?
kendi karakteri degismedigi sürece hicbir ise yaramaz
bence cok erken elendi bir aynurcu olarak evde kalmasini isterdim cünkü onu izlerken cok gülüyordum =)
ebru çok iyi bir kız ama anlaşılamadı bayanlar kendilerinden üstün özellikleri olan bayanlara tahammül edemezler bizim türk hakkıda böyle ebruya duyulan tepki bundan aynur.un neyine hangi özellğine oy veriliyor anlamış değilim güzellik desen yok erkeksi bir ses devamlı mazlum rolünde
ebru çok iyi bir kız ama anlaşılamadı bayanlar kendilerinden üstün özellikleri olan bayanlara tahammül edemezler bizim türk hakkıda böyle ebruya duyulan tepki bundan aynur.un neyine hangi özellğine oy veriliyor anlamış değilim güzellik desen yok erkeksi bir ses devamlı mazlum rolünde
güzellik dedigin icin soruyorum....
ebruda ne tür bir güzellik var? yani allah gücenmesin allahin yarattigi kuldur özene bözene yaratmistir muhakkak ama aynurun ebrudan daha güzel olduguda ortada (madem dis görünüs hakkinda yorum yapilmis duramadim kusura bakmayin, normalinde insanlari dis görünüslerine göre yargiliyan biri degilimdir)
ayrica belirtmeliyimki ebrunun benden üstün hic bir özelligi yok 
güzellik dedigin icin soruyorum....
ebruda ne tür bir güzellik var? yani allah gücenmesin allahin yarattigi kuldur özene bözene yaratmistir muhakkak ama aynurun ebrudan daha güzel olduguda ortada (madem dis görünüs hakkinda yorum yapilmis duramadim kusura bakmayin, normalinde insanlari dis görünüslerine göre yargiliyan biri degilimdir)
ayrica belirtmeliyimki ebrunun benden üstün hic bir özelligi yok 
katılıyorum
Ebru tabi kide çoğu kişiye taş çıkartacak güzellikte bu arada ben tarık eğer demin görmedikleriniz duymadıklarınızı izlyen varsa mailim okundu.Şunu söyluyorum ki emin olun ebru tekrardan o evde olcak ve bu sefer ki temennimiz 1.olarak o evden çıkacak.
ooo tarık sen misin. bir imza lütfen.
Mailim okundu derken aynur gibilerinin hakkındaki duygu ve düşüncelerimizi de yansıtmış olabileceğimi demek istemişimdir ama farkımız bu