Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: Bikem Ewden Çıkınca Albüm Çıkarırmı?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bakalım Bikem Ewden Çıkınca albim çıkarabilcekmi çıkarsa bile tutulcakmı görüşleriniz bekliyoruz arkadaşlar.
değerli arkadaşım bikem den sanatçı olmaz onun gibi dışarda binlerce insan var kendine güvense tv programlarında yarışmalara katılırdı onun bbg ye bu nedenle katılması çok yanlış artı bir güzelliğide yok olsa belki eksiğini tamamlardı
cikarsa ne olcak sanki basimizdaki sarkicilar yetmiomus gibi bide bikem cikicak cikarsin kim alicak hatira albumu olur, gibi oyle hit bi parcasi falan yok hos olsada cikaranlari gorduk hani nerdeler nereye geldiler
hey gidi koca dunya kimler tarih oldu bikeme mi kalcak sanki ortalik
evet sesi guzel ama yasayan tek sesi guzel insan deil bir iki programa konuk olur iki gun sonra soner gider iste olca bu hepsi bundan ibaret
Ya ne albümü şaka mı yapıyorsunuz.. Sanatçılar bile ağlıyor kasetim satmıyor internetten indiriliyor kaset alınmıyor diye çıkıp da Bikem'e kim kaset yapacak hem yapsa bile ne olacak ki ? Bugüne kadar kimler yaptı da ne oldu ? BBG 1'deki Tarık bile yok oldu gitti.
arkadaslar tarık hacer demırcan hatırladıklarım bbg ewınden kaset cıkarttı o yuzden fıkır alım dedım fıkırlerı beklıyorum
ah demircan ah demircan dmeyin bana
bikem diyelimSmile
Bikem aynı şarkıları söyleyerek zaten insanları bıktırdı .Durmadan şarkı söylüyor biraz sussun
aklima dusurdunuz durduk yere demircani
bikem biraz gündemdeki şarkıları söylese daha guzel olur
o kız işin kolay yolunu seçmiş.sıkıysa girseydiye popstar yarışmalarına.oralarda kendi gibi rakiplerle yarışsaydıya.evde ondan başka şarkı söyleyen yok oda kendinden pek bir emin.albüm çıkarsa nolur?kim alıcak o albümü?a bu arada alkanında sesi fena değil.bikaç kez bişeyler mırıldandı.güzel geldi kulağıma.
bikem cok sarki söylüyor her dakika sarki söylenmez insan bikar yani...
bence bikemin yerine o eve gitar cala bilen ve sesi güzel olan biri giricekti =) o zaman daha güzel olurdu
ay =) kopuorm ben o kiza... finaldede sarki solediii =)) ddmm bikennn suss artikk =)) okay seviorm sni ama susss =))

rapunzel Yazan:
o kız işin kolay yolunu seçmiş.sıkıysa girseydiye popstar yarışmalarına.oralarda kendi gibi rakiplerle yarışsaydıya.evde ondan başka şarkı söyleyen yok oda kendinden pek bir emin.albüm çıkarsa nolur?kim alıcak o albümü?a bu arada alkanında sesi fena değil.bikaç kez bişeyler mırıldandı.güzel geldi kulağıma.

Herşeye muhalefet etmek zorunda mısınız ? Kızcağız BBG'ye girmiş Pop Star'a giremezsin cesaret edemezsin gibilerden yazıyorsun bu kadarına pes yani. Her lafın arasına bir alkan'ı da katmasanız olmaz yani.

bikem gibileri yarışmadan elenmiyor ebru gibi yarışmaya renk katanlar eleniyor varolun aynurcular bbg yi bolbol seyredin ne zevk alıyorsanız
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL