Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: Bu Akşamki Elemeden Tiyolar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar öncelikle şunu söylim bu akşam efsane BBG'ye yakısır eleme olcak sıze herseyı yazmıycam cunku yazarsam senkron we showtv calısanlarının emegıne haksızlık etmıs olurum we sızde aksam BBG ızleyınce tad alamazsınız ama sızı heycanlandırcak haberler yazıyım

1.bu aksamkı elemde baraj olmuycak
2.haftaıcı yapılan berrın bu ewde ıkı sınsı bırıncı oldu demesı. Aynurun bu ne bıcım kadın demesı ebruya. ebrunun mustafaya attıgı taslar hepsı yuzlerını wurulcak
3.barajın olmamasını yarısmacılar belırlıycek 10yarısmacı baraj olsun 3 yarısmacı baraj olmasın dıycek
4.guneydogu anadolu bolgesınden kımmı bırıncı olcak? ebrumu hayır! mustafamı hayır! aynurmu hayır! gayemi hayır! berrınmı hayır! oyle bırısı guneydogu anadoludan bırıncı olcakkı herkes kucuk dılını yutcak.

şimdi 1-2kişi B@$K@N sallıyor dıycek ama akşam izliyince way be helal olsun dogru soylemıs dıycek

YARIŞMA ZEVKINI HEYCANINI KACIRMAMAK ICIN BU KADAR Tiyo weriyorum kimse kusura bakmasın daha fazlasını beklemesın
sen bunlari soledikce ortaya atilan iddialara hak vermeye baslicaz haberin olsun anladin sen onu
arkadasım ben bu sıtede yonetıcıyım bunlardan bırı yarın olmazsa admıne sıkayet et atsın benı ok
ya banane ister atsinlar ister naparsa yapsinlar istersen soyledikleri gibi ajan mi neysen o ol cokda umrumda
daha gozum donmedi benim yarisma izlicem diye kafayi yemedim o kadar derinine dalcak kadar yaptigim sadece icin zevkini cikarmak
millet napiosa yapsin umrumda deil dedigim gbii solediklerin ister ciksin ister cikmasin umrumda deilsin sende, bunlari soyleyenlerde
tek derdim surdu iki nefes eglence bu kadar
bu cevaptan aticaklarsa beni siteden atarlar heralde ne de olsa mod sunuz
queentr, kimse siteden bu kdr ufacik sey yuzunden atilmaz ! tmm bundan sonra sitede TUYOLAR YAZILMAYACAK... Mod arkadasimada yinede paylastigi icin tesekur ederim... kartalcim queentrnin demek istedigi benim snn silmemi istedigim konu hakkinda.. onunda kafasi karismis.. anladin?
uyuz oldum
walla tek aklima gelen gsm operatorlerinin kayit bolgesi oluyor ama o kadar teskilatli olabilirlermi acaba
sadece şunu merak ediyorum bilen brisi bana cevap versin dedikleri gibi aynur bu hafta sıralamada çok düşük olacak diyenler vardıya gerçekten öyle mi
yeni bbg kesinlikle tam anlamıyla bir fiyasko. bbg haftanın finali banttan yayınlanıyor. g.d. dışında evden haber yok bırakın 24 saati banttan yayın bile yok.

stüdyo'ya gidip izleyen arkadaş varsa buradan neden sonuçları yazmıyor onu da anlamak mümkün deil ? Devlet sırrı deil ki bu. Biliyorsan yaz biz de sonucu öğrenelim. Ben gittim sonucu biliyorum ama yazmıcam gibi bir yaklaşımı çocuklar sergiler.
evt giden sonucu yazsın zaten bant yayın hiçbir heyecanı olmuyor bana özelden yazın burada söylememSmile
aynur herşeye ragmen bu hafta insanların saçma eleştirilerine ragmen çok iyi biryerde olacak ben 1. lik bekliyorum
ben gittim studyoya arkadaslar kvanc birinci mustafa ikinci aynur ucuncu baraj yok 14 mustafa elendi
ebru neredeSmile
dün aynur 1. olmuş ya atmayın başka sitede okudum yayına giden biri yazmış
1-Aynur
2-Bikem
3-Gaye
4-Alkan
5-Mustafa

ebru elenmiş söylenene göre
koptum yaaaBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL