BBG c.tesi canlı olmasını isteyen we İntertten Takip edemeyenler we cansız BBG istemeyen herkes bugun
saat;17;00'dan sonra info@biribizigozetliyor.com.tr mail atsın lütfen Görmedikleriniz Duymadıkalrınız programında belki bu mailler okunur sinewizyon yarışmayı canlı istiyor ama sorun showtvde bence arkadaşlar
sessiz kalmaktansa 2dak mail atalım arkadaşlar
ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum
Haklisin... HaDi bakalim 2dknizi alir =) daaa ii bir bbg icin...
herkes bugunde mail atsın arkadaşlar
Ben CANLI yayın isteyen arkadaşlarıma kısacık ve herşeyi açıklayan birşey söylemek istiyorum.
Bildiğiniz gibi reality formatlı yarışmalar RTÜK tarafından yasaklanmıştı. Ancak BBG gelin-kaynana formatından olmadığı için RTÜK yasağından kurtuldu. Yarışma başlamadan önce RTÜK ile görüşen yapım firması bazı şartlar yerine geldiği zaman BBG'nin yayınlanabileceği cevabını aldılar. Nedir bu şartlar:
1) Biri Bizi Gözetliyor kesinlikle canlı yayınlanmayacak. Şifreli bir platformda BANTTAN ve 24 SAAT OLMAMAK şartıyla yayınlanabilecek. Banttan yayın şifresiz olarak verilmeyecek. Biri Bizi Gözetliyor evine kesinlikle CANLI yayında bağlantı yapılmayacak. (Görmedikleriniz Duymadıklarınız: Daha sonra reytingler nedeniyle RTÜK'ün izin verdiği programdır. Orada da eve CANLI bağlantı yapılmıyor.)
2) Erkek ve bayanlar aynı odalarda kalmayacaklar. Sadece ortak yaşam alanı olacak.
3) Eğitim ve gelişim programı uygulanacak.
Kısacası 24 saat canlı yayın sorunu ne Show TV'den ne de Sinevizyon'dan kaynaklanmıyor. Bu Rtük ile yapılan bir anlaşma.
açıklama için tşk yani arkadaşlar kendinizi yormayın
arkadaşlar peki internetten neden evi izleyemediğimiz konusunda bi fikriniz varmı bu rtükle ilgili bişi diil bu tercih hakkımızın olduğu bişi.. ama bağlantı problemi var gibi gelio bana yasak olsa evecanlı bağlan die bi linkde olmaz dı dimi?
zaten internetten de show max'den de canlı verilmedi hep banttan verildi şu anda da yayın falan yok.
her neyse canlı die atmış olabilirm.... ama önmli olan izleyemiyo olmamız canlı olmasın ama izlenebilsin sinir oldum showmax den izliorum ama internet olsa daha ii olur bence daha cok görüntü verilebilir en azından
yayın uzun surdugu ıcın ctesılerın canlı olması hemen hemen ımkansızmıs

cumartesi günü canlı olmasa olur önemli olan uydudan şifresiz bir kanaldan izleye biliriz
artık hayatta canlı yapmazlar
yine de showmax e-mail gönderip
bantan verdiği yayını yarım kesmesin günde 3 veya 4 posta Deryalı Günler geçmiş dönem dizileri yanık koza ve ikinci şanş seyredeceğimize bantan yine de yayını vermesi için yazabiliriz.
kimse kusura bakmasın ama showtv tarafından kendim kandırılıyormuş gibi hisetmeye başladım
arkadaşlar neden hep böyle zora koşarlar bilmem showmax'tan seyreden var seyredemeyen var bence en doğrusu şifresiz bir kanaldan geç saatlerde vere bilirler show tv'nin reklam kanallarından yayınlaya bilirler bence
en azından öğlen saat birde görmedikleriniz duymadıklarınızı izliyoduk.sürekli canlı izleyemediğimiz için tek tesellimiz buydu.onuda sabah sekize aldılar.yaa ben ne yapim sekizde.kusura bakmasınlar onun içinde uykumu bölemem hiç.şunu normal bir saate alsınlar lütfen
evet canlı izlemek çok güzel olurdu görmedikleriniz duymadıklarınız saat 1 de olduğu zaman hiç olazsa izleme şansımız oluyodu şimdi ise saat 8 de kim izleye biliyo lütfen makul bi saat olsunnn oraya gelenlere de yazık

bizi aynurdan mahrum birakmayın