Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: 12 aynur kafdağında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bir insan 1. olunca bu kadarmı kasılır ya?ilk hafta hiç konuşmuyodu ezileni oynuyodu.bahçede ağlıyodu ancak.bu hafta maşallah pek dillenmiş.bir konuşuyorki sormayın.sanırsınız yarışmayı kazandı.arkadaşlarının arkasından konuşmayı bırakın ebru cephesinide dilinden düşürmüyor.habire konuşuyor hanımağamız.dur yahu ne çabuk hanımağa oldun.bugün seyrettik öykünün programında.yayılmış koltuğa ayaklarınıda uzatmış sehpaya,ayaklarda spor ayakkabı.kasımpaşadamı doğdun hanım?asıp kesiyor onları teker teker göndericem bu haftada 1. olayım bakalım napıcaklar diyor.hele bana bişey söylesinler bak nasıl cevap veriyorum ben onlara diyor.dut yemiş bülbül aynur bu hafta şakımaya başladı.o sesle bülbül pek uygun bir benzetme olmadı gerçiBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinbaşka bi kuş demeliydikBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
walla afferin ona! istedigimizi yapiyor! susup meydani ebruyami birakicak? =) yeme beni... bence afferin ona..
newar ayagini sehpaya uzatmissa =) saman altinda buza arama ?
kim ezileni oynuyo du yaa? ebrunun hayal dünyası geniş tamm da senin öle olmasın hayalkırıklığı yaşarsn bakWinkevet haftanın birincisi oldu ama ben havalndığını falan düşünmüyorum ,insanlara kendini artık tam anlamıyla anlattı ve baktı ki görüşler iyi.. ki birinci oldu bu yüzden bi özgüven artışı bu..... ayrıca ebrunun hiç konuşmadığını sustuğu ya da ne bilim süttençıkma.. olduğunu kimse sölemesin aynur konuşurken kameralar var bilio gizli saklı yapmıo ama ebru yorganın altına kafasını sokar öle konuşur biras dürüstlük arıyosunuz madem bunları görmesden gelmeyinWink
yorgan altında dedikodu yaparken bir görüntüsünü görmedik henüz ebrunun.sen hayalinde gördün heralde.orda kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.evet aynur ilk hafta ezileni oynadı ağladı bahçe köşelerinde.bikem yanındaydı.acındırdı kendini.vaktinden önce öten horozun sesini çabuk keserler.
ya sana bişi söliim mi ebru tarafatarı olduğun o kadar belli ki en büyk o, en iyi o, en kültürlü o ....en dürüst o .... en çok güldüğüm şeyde bu.. sanırım dürüst kelimesinin anlamını bilmiosunuz ama sözlükler bunun için var bilmemek diil öğrenmemk ayıpWink izlememişsin sanırım iila bişi duymana gerek yok zaten amac duyulmaması ama ben gördüm yorgan altında ki ebrunun görüntülerini
ebru gıbı en azından ben parayı kımseye wermem dıyıp sonra aynura werıyor sonra cewabı kıvırarak wermıor
inan hiç bişi anlamadım başkan
ctesı gecesı ebrunun yaptıklarını yazdım

once ben parayı kımseyle paylasmam wermem dedı hep

cogunluk aynura parayı werınce oda ewet dedı

dopra kız olsa ebru asla wermem derdı parayı

ama kıvırdı parayı werdı aynura
hıım pardon kaçırmışım bunu ama inana şaşırmadım yani bu aynurla ilgili bişi diil ebruya oln bakış açımla ilgili yani aynuru tutuğumdan falan demiyorum bunu ebru kişiliğinden ödün vermeye başlamış demek ki bunu yaptığına göre ama orda kişiliklerin yarıştığını untmuş olmalı yanlı yaptığını düşünüyorum... yani kısacası beklerim ebrudan böle bişi
oyku serter sordu hatta neden parayı werdın

ebru dedıkı soylemesem olurmu

oyku sen soylemezsem herkes senı once wermıycem sonra werıcem dıyınce ıkı karakterlı dusunur dedı

ebruda kem kum bıseyler dedı ama tam hatırlamıyorum tek hatırladıgım 90 derce dondu

ben ebru ne aynuru tutuyorum ama ebru ctesı gecesı elemede 90 derece dondu ızleyen herkese hatırlıycaktır

B@$K@N Yazan:
oyku serter sordu hatta neden parayı werdın

ebru dedıkı soylemesem olurmu

oyku sen soylemezsem herkes senı once wermıycem sonra werıcem dıyınce ıkı karakterlı dusunur dedı

ebruda kem kum bıseyler dedı ama tam hatırlamıyorum tek hatırladıgım 90 derce dondu

ben ebru ne aynuru tutuyorum ama ebru ctesı gecesı elemede 90 derece dondu ızleyen herkese hatırlıycaktır

hatta ebru aynura parayı veriyorum evt herkes şaşırdı ama onun bu evde sonuna kadar kalmayacagını bildigim için veriyorum dedi ebru bu kanıya nasıl vardıysa onu anlamıyorum ayrıca aynuru sevmiyorum deyipte parayı vermesi gerçekten çok garip dedigin gibi resmen döndü bunun sebebi tabiki aynurun 1. olması açık arayla 1. olmasıydı biraz gözü korktu
evde nedense söyle bir durum var kimse farkını ortaya koyamıyor o hafta kim 1. olmuşsa herkes ona yaranmaya çalışıyor ya 250 bin ytl var işin ucunda herkes istedigi gibi davranları o evde herkesle kuzu sarması olmak zorunda degiller bakın aynura çogu kişiyle evde konuşmuyor bile

ebru bakalım daha neler yapcak gorcezzzzzzzz
zaten gidişat belli aynur bu hafta birinci olamayacak...iddia ediyorum...
SURPIZ BIRISIDE BIRINCI OLABILIR BU HAFTA

AMA EBRU KESINLIKLE OLAMAZ
sürpriz ism gaye diyorum aynur yada mustafa 1. olamazsa gaye olur ama ebrunun olacagını sanmam yine barajda biryerlerdedir bu arada alkandan bir çıkış bekliyorum
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL