aynur coştu arkadaşlar.bu hafta 1. olduya konuşmaya başladı.dün gayeyle oturup bikemin dedikodusunu yapan aynur bugünde dün dedikodusunu yaptığı bikemi karşısına alarak özlemin hakkında atıp tuttu.ona güvenmiyorum dedi.ikili oynadığını söyledi.bir benim yanımda bir o grubun yanında dedi.katılıyorum.ama bunları dün arkasından konuştuğu bikeme anlattı.yarında özlemi alır karşısına gayenin dedikodusunu yaparsa hiç şaşırmam.
iyide BUNU ZATEN SOYLEMISTI 1. HAFTADA OZLEME FAZLA GUVENMIORUM DIYE? ZIRT MI ETTIN KAFAN? SIMDIMI GORDUN? ozlem hakkinda vir vir konuisan ebruydu sonra giden $apur $upur opende oydu... aynur dogruyu solemis.. ozlem ma$alik yapio =)
evet ya dürüstlüğünüz göz yaşartıyo gerçkten bi fikir alışvarişini bile dedikodu yaptınız sırf adamkaralamk için çok ucuz ama bunlar ordaki konuşmanın anfikrini anlamamışsın sen özlem hakkında ki kararsızlıklarını paylaşıyolar sadece ama siz neyi nerden cımbızla ceker nasıl yansıtırmın derdinde olunca zor oluyo anlamak tabi
iyide BUNU ZATEN SOYLEMISTI 1. HAFTADA OZLEME FAZLA GUVENMIORUM DIYE? ZIRT MI ETTIN KAFAN? SIMDIMI GORDUN? ozlem hakkinda vir vir konuisan ebruydu sonra giden $apur $upur opende oydu... aynur dogruyu solemis.. ozlem ma$alik yapio =)
türkçene hayranım hayran.okuduğunu anlama şeklinede hayranım.aynur onu zaten ilk defa söylemiyo bunu bizde biliyoruz.aynur bunları kime anlatıyor onu diyorum ben.daha dün bikemin arkasından konuştu bugün maşallah onunla özlemi konuşuyor.bikem ne bilsin arkasından dediklerini.msj ları 1 kere okuman yetmiyosa bir daha oku!
BENCE SEN SINIRI A$TIN ARTIK. GEREKEN YAPILACAK
...
bizde gerekeni yaptık bu hafta.02 ebru 1.