Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: İnglizce Kelimeler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
siteyi gezdikçe onume oldukça İnglizce kelime cıkıyor, mesala; profılde cinsiyet yerine sex kullanılması, yenı bı konu yerıne ing. anlamı, cvp yaz yerıne ing. anlamı var eğer bunlar Türkçe olusa sevnirim bide üst tarafa sanal reklam verılmesınden pek hoşnut diilim... ayrıca bi topcikten geri cıkmak ıstedıgımde bi kere yerine arda arda iki kere ustekı geri butununa basmadan bi oncekı sayfaya geri gelmio.. baya sorunlu bi kişiyim sanırım : )) tşk.ler..
geri butonu çalışmıyo bence engereklişey.
gerçi ben onu dile getirmiştim ama olsun : )
HeMeN HaLLoLucak =)
1.) Geri butonu yerine,

Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG / Biri Bizi Gözetliyor Evi / Dilek-Istek ve Şikayet / İnglizce Kelimeler
üstten kategorilere atlayabiliyorsunuz.

2.) Butonları türkçeleştireceğim en yakın zamanda.

3.) Sitemize resmi olarak Show TV ve Sinevizyon'dan herhangi bir yardım veya sponsorluk gelmiyor.Sitenin bulunduğu "SERVER" epey maliyetli olduğu için,bu maliyeti sitenin kendi kendine çıkarmasını istedim ve o reklamları koydum.O reklamlara günde sadece 1 kez bile tıklasanız sitemiz gelir elde ediyor.Yani anlayacağınız siteye giren tüm üyelerimiz günde yalnızca 1 kere tıklasa o reklamlardan herhangi birine,sitenin gelir olarak çok iyi olacak.İkisi üst üsteydi,birini alt tarafa yerleştirdim böylece göz zevkiniz bozulmasın diye.
ilginiz için tşk.ler..
geri butunuda çalışsaydı daha iyi olurdu ama neyse diğeride işimizi görüo : )
Referans URL