Biri Bizi Gözetliyor Evi - BBG

Tam Versiyon: aynur bikemin dedikodusunu yaptı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aynurla gaye bahçede bikemi bir çekiştirdilerki görmeyin.bikem aynur ağlarken onun yanındaydı ona sarılıp teselli etmişti.sohbet ediyorlardı ve araları gayet iyi.buna rağmen resmen kızın dedikodusunu yaptılar.aynur bikem "için garip bi kız ben onunla anlaşamam "dedi.ve bir tabak meselesinde volkanla bikemin tartışmasını anlattı ballandıra ballandıra. "volkan nasıl cevap verdi ama dut gibi kaldı" dedi bikem için
bikem temiz değilmiş arkasında tabak bardak falan bırakıyomuş.kıza pasaklı dediler yani resmen.hani arkadaştı aynur bikemle.noldu?hani ebru dedikoducuydu?aynur napıyor? arkadaşını çekiştiriyor.onunkisi dedikodu olmuyormu?YOK ONUNKİSİ SOHBET OLUYODUR DEDİKODU DEĞİL.HEM AYNUR YÜZÜNEDE SÖYLER BİKEMİN DİMİ?ama yüzüne söylemediiiiii arkasından konuştuuu.
rapunzelcim, senin su an yaptigin endir biliomusn? cvpliim =) akakara atmak.. senin destekledigin yarismacinin yanina kimse yaklasamaz bu konuda mrk etme... o herkesin eline su doker =) bikemin pis oldugunu solemis ne var bunda? volkanla evde olan polomigi anlatmis.. olan bise ztn bu:S BUNA dedikodu denmez. simdi oturup hepsini sna acikliyamam. herkes neyin ne oldugunu bilio.. istedigin kdr camur at hem bise daha aynurun solediklerine yaptigin sadece SENIN yorumun Wink
yani varya pesssss?bikeme pis demiş ne olmuşki diyosun?bunu ebru yapsaydı bu forumda söylemediğin kalmazdı senin.tamda dediğime geldin buna dedikodu denmez diyosun.olan bişeyi anlatmış diyosun.ebru yapınca dedikodu yaptı diyosun ama.aynur sohbet etmiş gayeyle sadece dimi ama ne sohbet yani:-)))başka türlü bicevap beklemiyodum zaten aynen msj ımda yazdığım gibi:-)))bikeme acırım sadece.kızcağız hakkında söylenenleri duyabilseydi ne derdi acaba?
ay nasil biliosan ole yap =) neye inanmak istiosan ona iann =) ansil yorumluosan ole yorumla =) bna KaL gldi =) aynura istedigini de Tongue Birinci belli... KaR BeYaS :p
aynuru daha çooook köşelerde arkadaşları hakkında dedikodu yaparken görücez.pardon ama aynur yapınca dedikodu olmuyodu dimi?pardon helinciğim çok pardon:-)))
inanılcak bişey yok görüntüler söyledi zaten söyliyceğini:-))

HeLiN Yazan:
rapunzelcim, senin su an yaptigin endir biliomusn? cvpliim =) akakara atmak.. senin destekledigin yarismacinin yanina kimse yaklasamaz bu konuda mrk etme... o herkesin eline su doker =) bikemin pis oldugunu solemis ne var bunda? volkanla evde olan polomigi anlatmis.. olan bise ztn bu:S BUNA dedikodu denmez. simdi oturup hepsini sna acikliyamam. herkes neyin ne oldugunu bilio.. istedigin kdr camur at hem bise daha aynurun solediklerine yaptigin sadece SENIN yorumun Wink

aynur cok yakında kendı kendını söndurecek emınım buna.. yavas yavas kendınden bırseyler sezdırmeye basladı bıle baksanıza... ama sunu da söylieyeyim ne ebru ne de aynur.. yarısma henuz kendını ortaya vermedı emın olun .)

Hadi aynurun konuşmalarına dedikodu diyelim.Ama bu dedikoduyu ebrunun dedikodularıyla karşılaştıralım.Hangisi hakaret içerikli ? Ebru geçen diyor ki ben burda istesem herkesi ağlatırım,kendine bu kadar güvenen bir insan o zaman şunuda söylemeli;ben istersem her hafta birinci olurum.Aynurla uğraşmak değildir kendine güven.Ayrıca bikem hakkında aynurun söylediklerinde direkt bir hakaret yoktu.İş yapmıyor demek direkt pasaklı demek değildir.

hande Yazan:
Hadi aynurun konuşmalarına dedikodu diyelim.Ama bu dedikoduyu ebrunun dedikodularıyla karşılaştıralım.Hangisi hakaret içerikli ? Ebru geçen diyor ki ben burda istesem herkesi ağlatırım,kendine bu kadar güvenen bir insan o zaman şunuda söylemeli;ben istersem her hafta birinci olurum.Aynurla uğraşmak değildir kendine güven.Ayrıca bikem hakkında aynurun söylediklerinde direkt bir hakaret yoktu.İş yapmıyor demek direkt pasaklı demek değildir.

en sonunda kabul ettiniz dedikodu yaptığını.demekki ebruda yapıyor aynurda.herkes yapıyor orda.habire ebruya dedikoducu deyip duruyosunuz.kim yapmıyorki.kar beyaz dediğiniz aynurda demekki yapıyormuş.hemde arkadaşım dediği birine.hoşlanmadığı birinin arkasından konuşsa neyse der geçersin ama aynur sözde iyi anlaştığı birinin dedikodusunu yapıyor.az buz değil 15 dk konuştular gayeyle.evet ebru kendine güveniyor ve bunu dile getiriyor.ne kötülük var bunda.istesem herkesi ağlatırım diyor.iddasını ortaya koyuyor.yarışmayı kazanma iddasınıda ortaya koyuyor.elinde sihirli değneği yokki her hafta birinci yapsın kendini.bu zamanla olucak bişey ve oda bunun bilincinde.aynur bikeme hakaret ediyor demiyoruzki dedikodusunu yapıyor diyoruz.onunla anlaşamam bikem bi garip diyor.hani arkadaştılar.dağınıklığından bahsediyolar sıkıysa yüzüne söyleseya aynur.illa hakaretmi arıyosunuz?aynur samimi değil.arkadaşının arkasından konuşması bunu gösteriyor zaten.

Ben düşüncelerimi çürütülsün diye buraya yazmıyorum ne var ki sölediklerim asla çürütülecek şeyler değil.Siz ne kadar sabitseniz fikirlerinizde bende öyleyim.Ben düşüncelerimi yazdım .Yazdıklarımın üzerine konuşulması değil amacım...
burası bir forum güzelim.sen bişey söylersin başkası ona cevap verir.tartışma platformu burası. yazdıkların üzerine konuşulmasını istemiyorsan yazmazsın olur biter.söylediklerin çok rahat çürütülecek şeyler ayrıca.cevap verme zahmetine girmemenden belli oluyor zaten.
SEN KIMSEYE FORUMDA NAPILACAGINI YADA NASIL DAVRANILACAGINI ONUDA GEC , YAZIP YAZMIYACAGINI SOY-LI-YE-MES-SIN!!! HANDE DE SNN GBI BURANIN BIR UYESI VE ISTEDIGI GBI YAZAR! ASIL SEN YAZILARINA DIKKAT ET! HAKARET ETMIYORSUN AMA UYELERI TAHRIK EDICEK LAFLARDA BEYANLARDA BULUNUYORSUN! BIRDAHA UYARDIGIMDA BURAYA YAZI BILE YAZMAMAMIS OLUCAKSIN! YAZILARINA DIKKAT ET! VE HIC BIR UYEYE KARISMA! CVP VERMEK ISTIOSANDA LAF CAKTIRRAK DEIL MANTIKLI CVP YAZ!
çıldırıcam kaç kere dedim kimse salk diil ya aynur konuştuğu yerde kameraların olduğunu bilio kötü niyetli oln adam kafasını yorganın altına sokup ordan dedikodu yapar bilmem anlata bildim mi?

HeLiN Yazan:
SEN KIMSEYE FORUMDA NAPILACAGINI YADA NASIL DAVRANILACAGINI ONUDA GEC , YAZIP YAZMIYACAGINI SOY-LI-YE-MES-SIN!!! HANDE DE SNN GBI BURANIN BIR UYESI VE ISTEDIGI GBI YAZAR! ASIL SEN YAZILARINA DIKKAT ET! HAKARET ETMIYORSUN AMA UYELERI TAHRIK EDICEK LAFLARDA BEYANLARDA BULUNUYORSUN! BIRDAHA UYARDIGIMDA BURAYA YAZI BILE YAZMAMAMIS OLUCAKSIN! YAZILARINA DIKKAT ET! VE HIC BIR UYEYE KARISMA! CVP VERMEK ISTIOSANDA LAF CAKTIRRAK DEIL MANTIKLI CVP YAZ!

bu forumda hakaret ve küfür etmediğim sürece istediğim eleştiriyi yazarım.seninde bu forumda yetkili olmanı kullandığını düşünüyorum.ben ebruyu desteklediğim için bu tarz uyarılara maruz kalıyorsam senin tarafından bu senin tarafsız bir yönetici olmadığını gösterir.ben bir üyeyle tartışıyorum ve üyede bana cevap yazma hakkına sahip.bu üyeye hakaret yada küfür içeren bir msj yazmadığım için bu uyarın gereksiz.bu forumda moderatörsün diye bir üyeyede bu şekilde davranamazsın.

handeninde bir aynur taraftarı olduğunu düşünürsek böyle bir uyarıyı neden yapma gereği duyduğunuda anladım
Sayfa: 1 2 3
Referans URL